Smaragdgrönt

Idag har jag tvättat och packat en resväska full med kläder och prylar, satt mig på tåget mot Norrköping och nu, äntligen, startat min semester på riktigt! På mig har jag haft en av mina favoritklänningar – en långärmad och smaragdgrön i siden från Åhléns. Till det bästa lilla mockajackan från Monki, nu med några år på nacken.
Skorna köpte jag i semesterpresent till mig själv. De är i mocka och jag hittade dem på Urban Outfitters. Dock bytte jag faktiskt till platta loafers innan jag hoppade på tåget. Jag tänker nämligen att de här skorna inte gör sig så jättebra på grusvägar och skärgårdsklippor, trots att de är väldigt fina.
På toppen av allt: bästa bling-blingiga kronjuvelerna, från min kungliga hovleverantör H&M. Klart slut!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *