Juli

Löpsedlarna talar om chockvärme och supersommar och jag låter mig drabbas. Vill tillbringa all min tid utomhus. I solstolar, på pooldäck, i vatten, på badstränder, i parker eller bara bredvid dig i passagerarsätet på väg mot nya mål. Leva på glass och vattenmelon. Lämna datorn och alla egenskapade måsten inomhus och bara hänge mig åt boksidorna. Vända blad efter blad på ett maniskt vis.

Slumra till på eftermiddagarna. Fortfarande skylla på jetlagen, fastän den borde vara över nu. Fylla dagarna med sol och liv, kvällarna med dopp och promenader, nätterna med lugn och tystnad. Skapa nya minnen att plocka fram resten av året och bara njuta av den tid som är nu.

Och så en passande låt på det. July, july, july – don’t go too soon, don’t die… 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Vilket underbart inlägg! Jag blir så glad av att se och läsa detta 😀 Härliga foton och härlig text. I totally agree!
    Vilken eller vilka favorit låtar har du denna sommar eller månad som du sätter på repeat? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *