Team Coffee

Förra helgen hade jag lite tid över en kväll och var på pysselhumör så jag bestämde mig för att göra en lagtröja. Jag har liksom alltid velat heja på ett lag, tillhöra någon fanclub och kunna bära t-shirt med lagnamnet och sånt, men jag har aldrig känt att jag hittat rätt. Men så plötsligt slog det mig vilket lag som var mitt – kaffelaget! Jag hejar på kaffe framför te tusen gånger om, jag dricker det flera gånger varje dag och kärleken är minst sagt långvarig. Så jag satte mig och designade en Team Coffeetröja helt enkelt. Skrev ut bokstäver på t-shirtpapper, måttade ut, strök fast, vek upp ärmarna och fäste dem med några stygn. Sedan var det klart. Nu återstår bara att bära den och heja ordentligt!

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Hur fin som helst! Kan du inte börja tillverka och sälja sånna också? 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *