Ryggsäck

Alla dessa vuxenpoäng som anfaller en när man inser att man behöver ha en praktisk ryggsäck som komplement till de trehundra tygpåsar man släpar runt på. Det blev i alla fall inte en vandringsoptimal Everest-ryggsäck med remmar och behållare för vattenflaska och sånt, men däremot denna blå. Från River Island köpt via asos.com, på herravdelningen så klart (eftersom det uppenbarligen inte är så pass tjejigt med ryggsäck att de kan finnas där också). Jag tror att vi kommer trivas utmärkt tillsammans. Än så länge har den fått frakta alla mina träningskläder fram och tillbaka till gymmet några gånger, vilket den gjort med bravur!

Delta i diskussionen

25 kommentarer

  1. Snygg! Men rätt stor ändå typ? Jag hade inte kunnat ha en så lång ryggsäck, min Kånken klarar allt iofs, haha. Ryggsäck är helt klart bästa komplementet till tygkassar!

    1. Tack! Ja, eller jag tycker den är rätt normalstor, men större än Kånken är den nog. Jag är rädd att jag inte hade fått plats med dator + träningskläder och allt i en Kånken, även om de är väldigt fina!

  2. Å. Jag brukade ju titta in här jämnt förut. Glad att jag hittade tillbaka. Riktigt snygg rygga där, kanske man ska önska sig en ny i… jag är snäll-present

  3. jättefint. dumt att ryggsäckar endast ska vara för killar :p

  4. Ser onekligen fräschare ut än min, men jag saknar vattenflaskan. Kram min, än så länge, 22-åring!

  5. Mitt problem är väl att jag börjar känna att det inte känns vuxenkvinnligt att ha rygga. Men så har jag inte en sån fin rygga heller!!! Eller är det den praktiska aspekten som gör det vuxet? Får fundera vidare på det där…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *