Frukostglass

Min bästa frukost just nu är detta, som man med lite god vilja kan kalla för frukostglass. Det smakar liksom som glass eller sorbet fast det är lite nyttigare än vanlig glass och därför mer okej att äta till frukost. Dessutom tar det ungefär 30 sekunder att göra vilket är lagom lång tid när man är lite stressad på morgonen. Man mixar helt enkelt en banan med en stor näve frysta bär, gärna hallon, tills det blir ett gott och kallt fluff. Sen slevar man i sig glatt och tar en macka till så står man sig till lunch. Extremt enkelt och ett snäpp roligare än smoothies om ni frågar mig!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Åh, älskar att ha frysta bär till frukost men nyligen sa de ju på nyheterna att det finns hepatitbakterier i frysta bär och att man måste värma dem. Så akta dig för det! Men varningen kanske är över nu, vad vet jag. Vill också gå tillbaka till frysta bär..

  2. Åh, det här ska jag testa så fort det är fritt fram att äta frysta bär igen. En av mina favorit kvällsfikor är hallon + jordnötssmör + lite mjölk och en nypa vaniljsocker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *