Skymningssagor

Stockholm är fint och soligt nu i mars men det är också kallt som tusan! Allt jag gör är att längta efter vår och värme, att få plocka fram de tunnare jackorna och snöra på mig tygskorna. Tänk om det kunde vara precis så här soligt som det är nu men bara lite varmare. Då skulle jag vara så glad och då skulle jag gå hem över Lidingöbron jämt istället för att stå frusen och vänta på bussen. En kväll nu i veckan trotsade jag kylan och gick ändå, det var så här fint:

Det är verkligen en förmån att få bo så nära vattnet! Och Lidingöbanan tycker jag verkar vara så mysig fastän jag inte har hunnit åka den än. Som Norrköpingsbo känner jag ju mig extra hemma när det finns spårvagnar i närheten och så är det något med dess blåa färg och hur den går längs med husen vid kanten av ön som får mig att tänka på introt till Skymningssagor. Minns ni det programmet?

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Åh, hade helt glömt bort det där, men så fort jag såg videon blev jag helt nostalgisk! Det bästa var ju såklart inte berättelserna efteråt, utan tåget. Var alltid mest fascinerad av tågbanor när jag såg såna som liten. Hur tåget var litet och försvann och kom ut på ett annat ställe och all mekaniken. Underbart!

  2. Älskar Sthlm! 🙂 Nej jag har nog aldrig hört talas om det programmet faktiskt, men det lät mysigt =)

  3. Lidingöbanan är ungefär så charmig att man inte hör vad man tänker pga skrammel 😉
    Men skymningssagor var ju ett fantastiskt program!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *