Presentpåse

I slutet av december vann jag en tävling som Emma, Louise och Linda ordnade i samband med musikhjälpen. Megatur för mig och en utmärkt julklapp i förskott! Men sedan råkade tiden liksom springa iväg innan vi hittade ett lämpligt presentöverlämningsdatum och helt plötsligt var det nästan mars. Så till sist, i förra veckan, fann vi en liten lucka och kunde ses! Jag vet att jag alltid tjatar om det, men det ääär ju så treeevligt att träffa bloggare man följt en tid, så även denna gång. Vi satt och pratade ett bra tag om allt möjligt spännande och sedan fick jag gå därifrån med en mintgrön presentpåse fylld till bredden i handen. Jag tänkte visa lite vad som fanns i nu!
 
Fina burkar med pastelliga minimarshmallows, hembakta kakor och hemkokt hallonsylt.
En strut med Marianne-godis och små chokladkakor.
Ett prickigt underlägg, färgglada vimplar och sugrör i olika färger och mönster.
Och en bunt med finfina mönstrade papper att pyssla med.
 
Så extremt genomtänkt present och så väldigt mycket Julia över allt innehåll! Det är kul när man vet att det verkligen finns en tanke bakom varenda liten pryl och att allt passar mig perfekt. Tusen tack!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *