Koboltblå

Så här såg min frukost ut i morse: falu rågrut med pepparsalami och avokado med flingsalt, blodgrape- och apelsinjuice plus en kopp te (som jag inte hann dricka upp, som vanligt, hinner alltid bara ta två klunkar som jag bränner mig på innan det är dags att borsta tänderna och springa iväg).
Den fina koppen fick jag skickad till mig i ett paket här om dagen. Jag har nämligen hjälpt en tjej som heter Evelina med att designa hennes blogg och portfolio och som ett litet bonustack fick jag den här koppen och en ljusstake. Denna kopp har hon alltså drejat själv i porslin och dekorerat för hand med koboltoxid. Så himla fin och så kul med unga, duktiga och kreativa människor!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag brukar 1. använda lite extra mycket teblad, sen 2. spara lite plats i koppen och sist 3. hälla på kallt vatten i teet när det fått färg. Sen kan jag dricka det i stora klunkar direkt. Morgonstress-tips!

  2. Åh, såg koppen på din instagram och undrade varifrån den var!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *