Prickigt & polo

På pricken (hehe) så här har jag sett ut idag! I svart polo från H&M, prickiga byxor från Indiska, turkost skärp från mammas gamla skärpsamling och guldig tofsgrej samt svarta gubbskor från H&M. Himla smidigt att byta skor på jobbet så man slipper vandra med samma slask-anpassade vinterskor hela dagarna. Jag har så många vårskor som ligger i garderoben och bara väntar på att få användas, så att plocka fram dessa kändes bra!
 

Idag har jag jobbat fram till kl 18 och sedan mötte jag upp Julia och Anna för att äta hamburgare på Vigårda. En mycket bra och god onsdagsaktivitet! Nu tänkte jag krypa ner i min säng och kolla senaste avsnitten av Glee innan jag somnar. Godnatt!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Du postade en fin outfit på instagram för ett tag sen. Du hade en prickig skjorta och svarta jeans (som du kallade för discobyxor). Min fråga är; var har du köpt de där byxorna?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *