Stora inredningsinlägget

Jag har fått ett akut inredningssug på sistone vilket säkert grundar sig i att jag alldeles snart ska flytta och därmed inte får köpa några nya prylar eller göra några större förändringar i mitt hem. Det riktigt kliar i fingrarna och för att få utlopp för all min inredningskreativitet pinnar jag i princip allt jag kan se på Pinterest. Det känns lite som om man kan se ett tema i vad jag gillar: vitt som grund, fina trägolv, inga onödiga pryttlar men gärna snygga detaljer (← viktig skillnad!), olika metaller och industriella material, grafiska posters, levande växter och små färgklickar här och där. Nu har jag samlat ihop några av mina favoritbilder och delat in dem efter rum, ungefär såhär skulle mitt önskehem se ut just nu!
 
Sovrum
Jag vill ha ett ljust och luftigt sovrum där man får plats med en stor säng. Helst med morgonsol så man vaknar riktigt pigg.
 
Arbetsrum
En kreativ arbetsplats är ett måste. Det ska finnas gott om förvaring för pysselgrejer och inspirerande saker på väggarna.
 
Kök
Drömmen är ett riktigt stort kök med plats för ett matbord som rymmer många middagsgäster. Och så ska det vara enkelt och kul att laga mat där också, så många ytor och bra förvaring.
 
Badrum
I badrum gillar jag när man blandar kakel och klinkers i olika storlek. Ett badkar vore skönt men måste jag välja går duschen helt klart före, jag skulle inte klara mig utan det.
 
Vardagsrum
I vardagsrummet vill jag ha gott om sittplatser i sköna soffor och fåtöljer. Bokhyllor fyllda med spännande litteratur och fin konst på väggarna.
 
Hall/öppna ytor
Som bonus gillar jag när det finns små läshörnor eller pysselytor lite här och var. Och så hyllor fyllda med snygga grejer att titta på så klart.
 

Jag antar att detta kan rubriceras som allvarlig förnekelse av det faktum att jag kommer cirkulera i Stockholms andrahands-lägenhets-värld en tid framöver… Jaja, en vacker dag kommer jag ha mitt drömhem. Tillsvidare får jag göra det bästa av vad jag har!

 

Alla bildkällor finns här.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *