Nytt jobb, ny stad

Så här glad är jag ikväll! Jag har nämligen fått ett nytt jobb som copywriter på byrån The Viral Company i Stockholm. Det känns megakul och jag är verkligen förväntansfull på mitt nya jobb och allt vad det kommer innebära! Jag kommer börja om nästan exakt en månad och innan dess ska jag hinna avsluta min projektanställning här i Norrköping och hitta ett boende i Stockholm. Just den där boendebiten är lite klurig så har ni några som helst tips får ni jättegärna höra av er till mig. Antingen här i kommentarerna eller så kan ni maila till julia[@]juliaeriksson.se. Nu ska jag leta vidare och fira ännu lite mer!

Delta i diskussionen

21 kommentarer

  1. mitt tips när det gäller boende i stockholm, ta det första du hittar. även om det är som inneboende. för då har du iallafall nåt boende och har mer tid till att leta efter något annat.

  2. Grattis!! Så himla kul! Kan bara instämma med tidigare kommentar – ta det du kan hitta och var beredd på att flytta så snart något bättre dyker upp! Inte helt lätt det heller, men en början kanske… Grattis igen!

  3. Kul! Grattis! Jag flyttade upp till Stockholm med min pojkvän för ca ett och ett halvt år sedan. Vi hade svårt att hitta lägenhet (vi ville inte bo inneboende) och så hade vi en ganska begränsad budget. Jag skulle plugga och min sambo sökte jobb i Stockholm. Vi bodde hos hans bror de första 3 veckorna och gick på fester och pratade med okänt folk om vårt problem. På första festen hos min kompis fick vi napp. En av hennes kompisar hade en kompis som skulle hyra ut sin etta i västerort. Vi hörde av oss, åkte dit och fick lägenheten för hyran 4000. Efter ett år skulle hon sälja. Jag började plugga, min kille fick efter en vecka i Stockholm fast jobb och när ett år hade gått hade vi sparat ihop till kontantinsatsen för vår lägenhet. Vi trivdes så bra att vi köpte den av ägaren och nu bor vi här! Ingen mer bostadsångest! Mitt bästa tips är: nätverka. Och lägg upp en sökes-annons på Blocket. Genererar mer svar än vad man tror. Lycka till!

  4. Stort GRATTIS Julia!!! Vad roligt för dig! Det ordnar sig säkert med boende.
    Kram Carin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *