Fem frågor

Hej! Ni har varit lite tysta på senaste tiden så jag tänkte kolla om ni fortfarande är kvar? Och samtidigt som jag gör det tänkte jag också passa på att ställa lite frågor till er som ni gärna får svara på. Det känns nämligen så konstigt att ni vet nästan precis allt som jag hittar på om dagarna medan jag vet oförskämt lite om er. Dessutom är jag säker på att ni är ett gäng fina människor som vore kul att lära känna bättre! Så har ni två minuter över får ni gärna ge mig en liten inblick i era liv. Tusen tack!
 
Här kommer frågorna:
1. Vad heter du, hur gammal är du och var bor du?
2. Vad brukar du hitta på om dagarna?
3. Hur kommer det sig att du läser min blogg?
4. Finns det något du vill ha mer eller mindre av innehållsmässigt här inne? Exempelvis: färre frukostbilder och fler spellistor, eller tvärtom!
5. Vad ser du framemot mest i november månad?
 
Har ni bloggar eller hemsidor så glöm inte att länka till dem så jag kan kika in hos er. Vi hörs!

Delta i diskussionen

59 kommentarer

 1. 1. Jag heter Nicole och är en 22åring som bor i Motala vid fina vättern.
  2. Antingen jobbar jag som assistent om dagarna eller så på min fria tid så gillar jag att läsa, skriva eller kolla serier, är en riktig tvserie-nörd!
  3. Jag gillar stilen du har, blandningen på alla ämnena. Gillar kreativa människor, blir inspirerad och känner att jag blir gladare.
  4. Nej inget speciellt som jag känner att jag vill att du ändrar på. Det är finfint som det är.
  5. Nanowrimo som är en månad där du ska skriva 50 000 ord på en månad. Otroligt skoj och verkligen givande än så länge. Gå in på hemsidan och kika om du inte hört om det förut, inte för sent att joina! 😉
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram

 2. 1. Martina, 20 år, bor i Jönköping (men längtar ut i världen)
  2. Mina dagar försöker jag fylla med så mycket som jag bara kan. Av allt sådant som är vackert, såklart. Och när livet är som mörkast och allt annat än vackert – ja, då skriver jag. Älskar bokstäver och att använda dem till att bygga ihop långa rader av ord.
  3. Jag läser din blogg för att den är en så härlig blandning av allt sådant som jag tycker är fint.
  4. Mer vardagsfoton kanske. Och texter (om t.ex. kärlek)! Men jag kan inte komma på någonting som jag vill se mindre av.
  5. I november ska jag fatta många svåra beslut – men jag ser fram emot det ändå. För jag längtar så himla, himla mycket efter förändring.

 3. 1. Jag heter Evelina, är 22 år och jag bor i ett litet samhälle som heter Gislaved.
  2. På dagarna sitter jag vid drejskivan, och försöker förgylla dem med annat som är bra!
  3. Jag kikar in här för blandningen, för inspiration och för allt kreativt du visar.
  4. Nej, kan inte komma på något speciellt. Alltid kul med tips och idéer (diy, musik, länkar mm.)
  5. I november hoppas jag på lite förändring och att jag verkligen kommer igång ännu mera med det som gör mig glad, keramiken. För det har jag verkligen längtat efter länge nu. (över ett år!)

 4. Jag heter Tove och är 20 år och bor i den sköna studentstaden Uppsala i en liten etta tillsammans med min pojkvän.
  Jag pluggar till gumnasielärare i samhälle och geografi -vilket är otroligt intressant! På fritiden lagar jag väl mat, tittar på tv och spelar musik (fiol).
  JAg gick samma gymnasie som dig i Norrköping och så hamnade jag här, stannade gjorde jag för att du bjuder på en salig blandning -fin text, fint foto, musik och livsbetreaktelser!
  Saknar inget!
  I november ska jag ut på praktik i en skolan vilket känns sjukt spännande men också sjukt läskigt! Sedan ska jag på två konserter, Winhill/Losehill i Uppsala och Markus Krunegårds superkonsert på Ciskus där han har sig själv som förband (Laakso och Hets!) -sjukt peppad!

 5. Här kommer frågorna:
  1. Jag heter Helena, är 21 och ett halvt och bor i Vänersborg, världens finaste stad invid Vänern.
  2. När jag inte pluggar etnologi hänger jag med finaste killen och pussar på honom eller träffar vänner och fikar i timmar eller ser på grymma serier.
  3. Mångfalden! Stämningen! Inspirationen!
  4. Mer pyssel, mer frukost, mer mat, fler kloka ord – mer av allt gott!
  5. Just idag då finaste killen fyller år. Ska överraska honom med filmjölk och cornflakes och så får han en kokbok av en kock som han gillar, och lite godis.

 6. Ja, det känns verkligen som att jag känner dig ganska bra vid det här laget. Läser alltid bloggar på mobilen genom RSS feeder så det blir dåligt med kommenterande nuförtiden.
  1. Matilda, 26 år, bor i Göteborg sedan två månader tillbaka
  2. Jobbar som tingsnotarie. Fritiden går mest åt till träning och vardagssysslor och vanligt häng.
  3. Tror att jag hittade din blogg genom att Annika Marklund länkade och såg att du då gick på musikgymnasiet i Norrköping där jag själv gick några år tidigare och sen blev jag kvar. Jag gillar att det är en variation på inläggen, pysseltips, musiktips, recepttips. Du har så fina bilder och så får man en bra känsla av bloggen.
  4. Ändra ingenting.
  5. Ser mest framemot att äntligen åka till Umeå för att hälsa på vänner som har flyttat dit. Och att åka tillbaka till Örebro och träffa vännerna som bor kvar där.

 7. Vet inte om jag är kvalificerad till att svara, du vet ju det mesta om mig liksom, men gör det ändå 😉
  1.Ulrika här! Är 36 år ung och var jag bor vet du ju (antar att du vet hur gammal jag är också, om du funderar lite)
  2. Är biolog och jobbar på lab på sjukhus. Fast för tillfället är jag mest hemma och tar hand om mina fyra barn eftersom jag är föräldraledig med den yngsta på halvtid. Andra saker jag pysslar med är odlar och fixar med växter, bakar, stickar, läser och bloggar etc
  3. Jag tycker det är kul att se vad min kusin hittar på och så gillar jag alla fina bilder.
  4. Tycker bloggen är bra som den är. Den är liksom så Julia 🙂
  5. Jag ser fram emot att vi alla i familjen ska bli friska och kunna njuta ordentligt av vår vecka i Egypten i slutet av månaden.

 8. Hej!
  1. Jag heter Siri, är 21 år och bor i ett gult hus i en Stockholmsförort.
  2. Läser en kurs i genusvetenskap på universitetet och drömmer om att hitta en egen lägenhet och ett bättre jobb.
  3. Kommer inte ihåg hur jag hittade den, men nu när jag väl vet om den är den svår att motstå! Den (Du!) ger mig pepp med fina bilder och bra läsning.
  4. Åh, svår fråga! Men pyssel i alla former och bilder från ditt hem är alltid sånt jag tycker extra mycket om. Musik är också himla välkommet.
  5. Egentligen bara att det snart (?) är december så man får julpeppa och då börjar nya julkalendern! Annars är hösten tacksam om man som jag gillar att fika och mysa och inte behöva göra så mycket vettiga grejer på helgerna som jag kan känna att jag måste göra på sommaren. Nu kan man få hänga hemma hos någon en hel dag och det är okej att inte alltid "fånga dagen".
  Kram!

 9. 1. mikaela, snart 22, stockholm.
  2. går på folkhögskola!
  3. hittade hit för några år sedan, och fastnade helt enkelt.
  4. jag tycker det är bra som det är.
  5. att månaden ska ta slut, december är mycket trevligare. 🙂

 10. HEJ!
  1. Anna, 21 år från Stockholm men pluggar i Växjö.
  2. Pluggar, dansar, dricker kaffe och hänger med mina fina vänner.
  3. Hittade den när niotillfem-Sandra hade sin blogg på den förra portalen då hon hade länkar till en massa bloggz.
  4. Tycker om recepten och allt som har med mat och inredning att göra typ. Fina bilder på sånt! Musiktips är också braaaaaa. Typ så.
  5. Att plugga och bli smart, att solen ska lysa lite här i Sveriges regnigaste stad så man kan gå på långa prommisar i skogen och ja, bra häng och bra fest!
  Tack å adjööööö

 11. 1. Jag heter Victoria, 18 år och bor i en liten stad norr om Göteborg, Vänersborg.
  2. Jag pluggar sista året på teknikprogrammet, längtar mer än allt annat till studenten och när jag inte är i skolan spelar jag rugby och fotograferar.
  3. Bra fråga! Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, men jag har i vilket fall blivit kvar här. Jag gillar blandningen på din inlägg. Alltifrån fantastiskt fina foton, pyssel, fina outfits och så vidare.
  4. Jag tycker det är alldeles perfekt!
  5. Jag längtar tills alla prov och inlämningar är över men mest längtar jag till våran årsfest. För då kommer jag träffa den finaste killen som jag inte har träffat på över en månad (tackar gud för telefonen).
  Ha det fint!

 12. 1. Jag heter Amanda, är 22 år och bor i Skövde där jag bott hela mitt liv.
  2. Jag älskar att ha mkt att göra så är ständigt sysselsatt med något. Är jag inte i skolan (pluggar till förskollärare), i stallet, eller sysslar med något styrelsearbete (sitter som ljud- och ljusansvarig i styrelsen för vårt sexmästeri) så träffar jag kompisar, bakar, läser, kollar på film, shoppar eller är ute och går. Eller så gör jag något helt annat.
  3. Har för mig jag hittade din blogg genom blogg.se’s startsida, men det kan lika gärna varit en länk på en annan blogg. Jag hittade den och fastnade i alla fall.
  4. Nee, tycker din blogg är toppen som den är.
  5. Vet inte… hösten/vintern är inte riktigt mina favoriter så hoppas det händer massa roliga saker så man kan glömma bort att det är mörkt och kallt.

 13. 1. Lovisa, 25, Växjö.
  2. Just nu arbetar jag heltid, så det blir mycket barn om dagarna. Utöver det: fotograferar, spelar musik, fikar, läser och redigerar bilder. Och kalasar och dansar i vippkjolar såklart!
  3. Vet inte hur jag hittade hit, kan varit för de fina tygpåsarna.
  4. Tycker det är himla bra som det är. Därför jag läser ju.
  5. Alla vardagsögonblick som råkar bli magiska.

 14. 1. Jasmine heter jag, precis som Aladdins flickvän. Jag är 18 år och bor i Bollnäs.
  2. Nu för tiden jobbar jag mest, men efter jul planerar jag att börja studera i Örebro. Beteendevetenskap med inriktning på genus, ska bli jättespännande!
  3. Hittade den i och med att du blev länkad, fortsatte läsa när jag fann ditt intresse för pyssel och kreativitet.
  4. Mera pyssel och kreativitet!
  5. Att inte behöva ha dåligt samvete för att ligga i sängen och kolla på film hela dagen.

 15. 1. Jag heter Malin, jag är 20 år och jag bor utanför Linköping.
  2. Jag pluggar musik på en folkhögskola. Fast just nu är jag hemma i Uppsala där jag kommer ifrån och träffar gamla kompisar och går på nationer så mycket jag kan.
  3. Kanske blev du länkad av Niotillfem någon gång? Jag fastnade här i alla fall!
  4. Mer frukostbilder! Och mer outfitsbilder.
  5. Att dricka glögg och äta pepparkakor och lussebullar med mandelmassa i. Och att börja öva på lucialåtar. Och att dricka massa rödvin i glittriga kläder när det är mörkt ute med fina ljusslingor som lyser upp.
  November kommer nog att bli en bra månad trots kylan.

 16. 1.Melinda, är 18år gammal och kommer från Norrbotten.
  2. På dagarna går jag i skolan, hänger med vänner och lever livet som varje dag är den sista.
  3. Kan hända att din blogg var på första sidan av blogg.se eller så har jag bara hittat denna mysiga blogg på annat vis 🙂
  4. Skulle gärna se många spellistor, faktiskt. Samt mysiga bilder!
  5. Konsert i mitten på månaden, jobb och mys med vänner 🙂

 17. 1. Jag heter Josefin, är 21 år och bor i Lund.
  2. Jag pluggar till civilingenjör så jag pluggar helt enkelt mest hela tiden.
  3. Jag började läsa den någon gång när vi gick på gymnasiet och sen har jag hängt kvar här 🙂
  4. Jag tycker det är bra som det är, men playlists är ju alltid kul så gärna mer av det och gärna mer mat och recept och sånt för det är alltid kul matinspiration!
  5. Att man snart får börja julpynta! Har äntligen en egen lägenhet istället för bara ett litet korriddorsrum så i år vill jag gå all in. Och att jag förhoppningsvis ska kunna åka till andra landsänden och hälsa på min fina familj som jag inte träffat sen i augusti.

 18. 1. Jag heter Ethel, är 22 år gammal och bor i Skellefteå.
  2. Jag har praktik på ett underbart företag som front-end designer/webbutvecklare vilket tar upp den största delen av mina dagar. Men på helgerna försöker jag få in tid med vänner och en runda i skogen/längst med älven med min kamera.
  3. Jag tror att jag sökte på design eller layout, och hittade dig. Jag gillar din stil och stannade kvar.
  4. Jag tycker alltid det är lite konstigt att fråga sina läsare vad de vill ha mer av – jag följer ju bloggen för att du är intressant. Jag vill inte styra dig åt nåt håll, gör det du vill. I like it.
  5. Jag hoppas få veta om jag får stanna kvar som anställd, eller måste sluta på företaget när praktiken är slut. Sen ska det också bli spännande att se hur mitt första riktiga kundprojekt utvecklar sig!
  Om du vill se nåt av vad jag gjort så finns det på etheljonsson.se

 19. 1. Johanna, 16, London (vanligtvis Vallentuna utanför Stockholm)
  2. Spenderar mest tid i skolan (naturlinjen på Svenska skolan) och ägnar kvällarna åt att läsa bloggar och skönlitteratur.
  3. Din blogg är den perfekta blandningen av allt jag tycker om, en kanonfin inspirationskälla till matrelaterat och eget fotograferande.
  4. Jag tycker att allt du gör är toppen! Det jag gillar mest är de fina porträtten och ögonblicksbilderna, frukostfotona och de vegetariska recepten. Vill gärna se fler boktips 🙂
  5. Jag ser fram emot att träffa min kompis som kommer på besök från Sverige. Jag ser också fram emot fortsatt höstmys och kommande julstämning. Mot slutet av månaden tänker jag tillåta mig själv att besöka Harrods och Libertys julavdelningar (de har redan varit uppe i några veckor …)

 20. 1. Moa heter jag, är 16 år och bor i lilla Falkenberg.
  2. När jag inte går i skolan (humanistiska programmet), läser jag, tränar, lyssnar på musik och kollar på fina filmer. Pluggar lite gör jag ju också så klart!
  3. Du är oerhört inspirerande i det stora hela. Fin klädstil, väldigt duktig fotograf och för att inte glömma: din exceptionella musiksmak!
  4. Din blogg är en härlig mix av allt som är bra och jag tycker inte att det borde finnas mindre av något, men om jag ska säga något så är det mer av ALLT. 😉
  5. Jag ser fram emot att påbörja julklappsinhandlingen, gå på musikal med klassen och läsa fina böcker under en filt med en kopp te.

 21. 1. Jag heter Felicia och är 14 (15 i december, 14 låter så otroligt litet)
  och jag bor i småstaden Mariefred, en och en halv timme från Stockholm ungefär.
  2. Jag går i nian så nästan all min tid går åt att plugga! Annars är jag ganska kreativ och ritar mycket, men så försöker jag komma iväg ett år till USA för att plugga (ännu mera plugg haha)
  3. Jag var inne på mobilen och då dök din blogg upp i rutan och tipsade om vegetariska rätter, och jag själv är vegetarian sen ett år tillbaka så jag blev självklart nyfiken. Sen såg jag hur fina bilder du hade och hur du verkade pyssla mycket och inspirerar mig till att hitta på liknande grejer.
  4. Mer vegetariska recept! Det är det roligaste att läsa om.
  5. Jag hoppas att lite julkänsla snart dyker upp för det längtar jag efter. Det får gärna snöa lite och jag längtar definitivt efter att tända ljus och sitta och läsa en spännande bok då jag har tid!

 22. 1. Annie, 19, Falköping (några mil från Skövde, om det skulle hjälpa…)
  2. Jag jobbar i hemtjänsten, så det är väl mest det jag gör om dagarna – jobbar. Gör jag inte det så tränar jag (antingen fotboll, löpning eller på gym), lagar mat, spelar Sims, fantiserar om inredning till vår nya lägenhet, hänger på Tumblr, gör något kreativt eller sover!
  3. Minns inte hur jag hittade hit, men jag fastnade eftersom jag liksom du är intresserad av grafisk design & såg dig som en inspirationskälla! Dessutom ska jag förmodligen läsa en utbildning som är snarlik din 🙂 Älskar också dina matbilder!
  4. Nej! Du gör som du vill, så är det upp till oss om vi vill läsa eller inte, haha. Jag är i alla fall nöjd som det är!
  5. Oden Cup, en fotbollscup här i Falköping som går av stapeln i november varje år. Det är eventuellt sista gången jag får vara med, om de inte ändrar åldersindelningen, och det är verkligen världens roligaste cup eftersom matcherna spelas när som helst på dygnet! Man kan tex ha match 18.00 på fredagen, 01.00 & 07.00 på lördagen och sen 04.00 på söndagen, haha. Underbart!

 23. 1. Jag heter Josefin, men alla mina vänner kalla mig för Pyttan, jag är 19 år och bor just ni i London.
  2. Om dagarna brukar jag skriva, vara med mina vänner och ta vara på dagen på bästa sätt!
  3. Jag började läsa din vän Karins blogg och hittade dig genom hennes blogg. Jag tycker mycket om din blogg så jag har följt den säkert över ett år nu 🙂
  4. Skulle gärna vilja ser mer hur du bor och vad du jobbar med 🙂
  5. Jag ser fram emot att njuta av ett ännu höstigt london, köpa mig en vinter jacka och lyssna på massa julmusik!

 24. 1. Mia, 26 år, Göteborg
  2. Pluggar, ska bli psykolog. När jag inte pluggar stickar jag, umgås, och springer!
  3. Jag minns faktiskt inte, måste ha hittat den av en slump för flera år sedan. Trogen läsare!
  4. Jag gillar ju blandningen, men dina spellistor gillar jag väldigt mycket.
  5. Att det blir mörkt, så man har en ursäkt att sitta hopkurad i soffan och sticka… 🙂

 25. Ojdå, jag glömde visst vad du frågade på 3:an där… Jag läser förstås för att jag blir glad av dina fina bilder och tycker du knåpar ihop så fina saker!

 26. 1. Jag heter Maria är nästan 19 år gammal och bor i den franska staden Montpellier.
  2. På dagarna går jag i skola och studerar franska och på eftermiddagarna äter jag ost, har picknick i olika parker, dansar med mina vänner, sitter på olika fina caféer eller bara vandrar omkring.
  3. För att jag tycker den är så mysig! Du känns väldigt kreativ och jag blir alltid inspirerad av dina inlägg.
  4. Har nog inget att tillägga, tycker att den är väldigt fin som den är din blogg!
  5. Att jag ska till Paris där jag ska möta upp min fina pojkvän, som jag inte har sett på snart 10 veckor.

 27. 1. Evelina, storstad & jag är 22 år.
  2. Studerar, åker kollektivtrafik, dricker kaffe och funderar.
  3. Jag har läst den så himla länge, trivs här.
  4. Mer frukost!
  5. Alla böcker jag ska läsa, allt rödvin jag ska dricka och alla danser jag ska dansa.

 28. Jag heter också Julia, är 20 år gammal å bor i en liten stad i närheten av Kalmar.
  När jag inte jobbar så tränar jag, lyssnar på P3, bakar, syr. Alla mina vänner har dessvärre flyttat härifrån så jag försöker roa mig själv på bästa möjliga sätt.
  Det var min kompis som tipsade om bloggen, då jag var nyfiken på gdk-utbildningen. Har blivit ännu mer nyfiken å ska söka till den nästa höst(igen).
  Den är så bra som den är, men gärna mer film å pysseltips!
  I november ska jag hälsa på mina vänner som spridit ut sig i landet, samt gå på julbord med jobbet.

 29. 1. Linn, 22, Växjö
  2. Plugga inrednings- och butikskommunikation, lyssna på musik, dricka te, pinteresta och titta på serier.
  3. För att jag gillar den! Hittade väl den genom Karin…
  4. Tycker du sköter dig exemplariskt men gillar extra när du visar sådant du pysslat ihop och allmänt när du tipsar om saker.
  5. Att tända ljus och ev tjuvstarta julen lite…

 30. Jag heter Simone, är nyss fyllda 22 år och bor just nu i Växjö.
  2. Jag fördriver tiden med studier i språk och kommunikation. Annars försöker jag att resa till Spanien när jag kan.
  3. Jag minns faktiskt inte hur jag hamnade här, men jag gillar inspirerande och kreativa bloggar.
  4. Bilder tycker jag är fina att titta på.
  5. Just nu vill jag att november fort ska vara förbi så att den 26 december kan anlända för då kommer min spanska pojkvän och hälsar på! 🙂

 31. 1. Jag heter Maja är 16 år gammal och bor i Karlshamn i Blekinge.
  2. När jag inte är i skolan och pluggar naturämnen så läser jag böcker, skriver och så klart allt sånt som vilken 16-åring som helst skulle göra – vara med kompisar, lyssna på musik osv.
  3. Jag vet inte riktigt hur jag hittade den, men det kanske var ett år sedan eller så. Jag tycker du tar fina bilder och du har ett så varierat innehåll på din blogg! Det finns så mycket bra att läsa, se och höra (när du delar med dig av spotifylistor och sånt).
  4. Bara fortsätt som det är nu! Tycker det är jättebra!
  5. Jag ser fram emot konserter, läsa böcker och vara med mina fina vänner. Man får bara vänta och se vad månaden har att erbjuda.

 32. 1. Jag heter Linea Karlsson, är 24 år och bor i Göteborg.
  2. Jag läser till förskollärare, annars så läser jag mycket, pysslar, fotograferar och fikar med mina nya klasskompisar.
  3. Jag hittade din blogg för ganska länge sedan, jag gillar dina rena ljusa bilder, ditt sätt att skriva och dina kreativa idéer.
  4. Kanske fler DIY-idéer och sådant du gjort själv.
  5. I november ska jag hälsa på min systers familj som jag inte träffat sedan sommaren. Jag ser även fram emot att tjuvstarta julmyset.
  Lineak.blogg.se

 33. 1. Ellen, 22 år och bor på Gärdet i Stockholm.
  2. Se på serier, spela sällskapsspel, laga mat, gå i skolan, plugga.
  3. Jag tycker den är inspirerande!
  4. Jag är faktiskt nöjd.
  5. Att de flesta tentor och uppsater är överstökade efter november. (Tråkigt, jag vet, men sant.)

 34. 1. Linnéa, 25 år, Lund.
  2. Jag studerar museologi, läser böcker, ser på film, går på second hand, åker på utflykter, fikar & pysslar.
  3. Jag har läst din blogg i väldigt många år nu och jag gillar den för att den känns personling, för att du är så kreativ och ofta inspirerar till pyssel och för att du har bra musiksmak och tipsar om spellistor.
  4. Jag gillar mixen av alltihop – pyssel, musik, mat, klädbilder och texter. Saknar nog inget speciellt.
  5. Jag ser fram emot att få julpeppa, att gå på bal, att fira födelsedagar & åka på spa!

 35. Hej! Jag heter Marie 23 år och bor i Göteborg sen september.
  Om dagarna pluggar jag Design på Hdk, funderar mycket över livet, läser böcker, letar inspiration, njuter av den kalla luften utomhus och umgås med de finaste i mitt liv bland annat!
  Jag hittade nog din blogg på en annan blogg. Och har helt enkelt fastnat. Du har det fint här. Städat och inspirerande.
  Hmm, mer bilder och mer text som får en att lämna allt omkring sig för en liten stund. Typ. Och oj, vad svårt det lät. förlåt. Jag gillar det som det är tror jag. Skriv mer om det du allra helst vill skriva, man kanske inte vågar?
  Att ta vara på höstens sista dagar, frostiga mornar, förberedelser inför advent och mest efter att min pojkvän kommer hem efter fyra månader i Etiopien.

 36. 1. Jag heter Rakel, är 26 år och bor i Uppsala
  2. Jag jobbar som sjuksköterska på en bup-mottagning, läser nyheter flitigt, varvat med romaner. spelar sällskapsspel, ser tv serier och lyssnar på musik.
  3. Minns inte hur jag hittar den, men den har ett lugn och vacra bilder. och bra musik, som jag gillar. Därför stannar jag kvar
  4. Jag är nöjd som det är! Det är därför jag är kvar!
  5. Jag och min bästa vän bestämde oss för att öppna body shops adventskalender i november i stället för december för att förgylla årets värsta månad!

 37. 1. Angeliqa, 14 år, bor i Stockholm men vill flytta till U.S.A. Vill till en större värld, vill börja om på nytt.
  2. Skola. Eftermiddagar konståkning, om jag inte måste skippa det för att plugget kommer i vägen.
  3. En vän till mig älskar din blogg och jag tror att hon fortfarande läser den dagligen. Hon har köpt en tygväska också. Jag tycker själv att du är inspirerande, och att du har en väldigt fin blogg. Älskar din design! Har du gjort den själv?
  4. Jag vet faktiskt inte! Hamnade här inne av en slump, och kom på att det här är ju bloggen som min kompis är såld på. Men om det är du som har gjort bloggdesignen får du gäääärna ge tips till en snyggare blogg. Min ser ut som om man låtit en tre-årig sprudlande grabb fiffla lite med stil- och kodmallen. En katastrof helt enkelt!
  5. Höstlovet, tror jag. Och att det bara blir närmare och närmare jul.

 38. 1. Jag heter Alice, är 27 år och bor i Helsingborg
  2. När jag inte jobbar som byggnadskonstruktör blir det mycket bokläsning, fotograferande, pianospelande och pyssel i köket.
  3. Du har fina bilder och grafik och skriver bra och är inspirerande! Minns dock inte hur jag hittade hit, men vad gör väl det… 😉
  4. Jag tycker det är bra som det är, gillar allt kreativt och allt som har med mat att göra.
  5. Ser mest fram emot att fira tvåårig bröllopsdag och även fyraårig förlovningsdag (olika dagar). Champagnen ligger redan och väntar i kylen!

 39. 1. Marina, 16 år, Göteborg.
  2. Skolan tar väl upp mest tid, men spenderar nog pinsamt mycket tid framför datorn och ser på serier.
  3. Jag läster Karins blogg och hon länkade dig och så hittade jag hit 🙂
  4. Är väl ganska nöjd skulle jag säga, men spellistor och musiktips uppskattas alltid!
  5. Att se The XX (!!!!!)

 40. Matilda, 20 år, Lund
  Pluggar till Socionom, första terminen och det verkar faktiskt som om det är rätt. utbildning alltså. Annars så gillar jag att läsa böcker och träna.
  Tycker om din blogg jättemycket. Sättet du skriver på och bilderna du ligger upp. Den är väldigt mysig helt enkelt.
  Jag ser himlans mycket fram emot att hälsa på min bästa vän som har flyttat upp till Karlstad för att plugga. ^^

 41. 1. Camilla Andersson, 20 år och bor i Västerås.
  2. Förutom att jobba som fotograf och mäklarassistent om dagarna gillar jag att umgås med vänner. Gärna över en fika. På helgerna brukar det oftast bli fest. Annars något annat socialt.
  3. Jag minns inte hur jag hittade hit, men jag gillar att följa din vardag med fina bilder.
  4. Frukostbilder kan man ju aldrig få för mycket av! så det skulle väl vara fler sånna då 🙂
  5. Det absolut bästa med november kommer bli spelningen med Krunegård i Uppsala!

 42. 1. Jag heter Maria, är 24 år och bor i Linköping.
  2. Mitt jobb som originalare på ett tryckeri tar upp mycket tid, annars gillar jag att vara kreativ, umgås med vänner, dricka vin och äta popcorn.
  3. Hittade den när jag sökte på bloggar som handlade om grafisk design. Fastnade så klart!
  4. Självklart gillar jag dina kreativa inlägg mest och vill ju alltid ha mer sånt, men tycker du lyser upp bloggen fint i övrigt med härliga foton och vardagsskildringar!
  5. Att få börja plocka fram ljusstakar och tomtar, börja handla julklappar och räkna ner inför julen.

 43. 1. Lovisa, 21år, bor i Oslo nu, men är från Umeå:)
  2. Jag jobbar större delen av dagen, men jag gillar att se serier, fota och pyssla.
  3. Den är intressant och jag gillar dina kreativa tips och ideer
  4. Mera pyssel, foto och kreativitet!
  5. Att mysa med pojkvän och vänner!

 44. 1. Sofia, 16, gbg
  2. Plugga, plugga, plugga. Och sen kolla på film och lyssna på musik och baka julgodis och skypea.
  3. Därför att den är mysig
  4. Recept och om dina kreativa projekt 😀
  5. ska till Stockholm

 45. Hej!
  1. Therese, 32 år, Malmö.
  2. Jobbar som förskollärare på dagarna och renoverar lägenhet på kvällarna.
  3. Dina fina bilder och kreativa ideér.
  4. Tycker att bloggen är hemskt fin som den är. Men mer foton skadar aldrig. 🙂
  5. Ser fram emot att bli färdig med att riva gamla tapeter och få komma till det roliga med ny lägenhet; inreda! Och så klar att få bo på heltid med min favoritperson!

 46. Hej 🙂
  1. Agnes, 17 år , Täby
  2. Går andra året på en samlinje med inriktning ledarskap
  3. Jag googlade efter en rund stråhatt och där var du 😛
  4. Jag gillar de korta mysiga inläggen 🙂
  5. Allt mys som skapas med regnet och mörkret 😉

 47. 1. Jag heter Sara, 29 ar, bor i Philadelphia, PA, USA. (Fodd i Stockholm, Sverige men har Amerikansk medborgarskap)
  2. Nar jag inte jobbar mina 2 jobb sa ar jag illustrator. Malar, ar med i grupp konst utstallningar.
  3. Jag hittade din blogg igenom blogg.se, och tyckte direkt om dina bilder, olika tankar om konst och grafisk design och sant.
  4. Jag skulle vilja se mer spellistor om det gar. Du har bra smak! Och kanske lite flera bilder pa nar du ar ute, eller pa stan.
  5. i November ser jag fram emot for att se min far som kommer hit fran Mariefred i Sverige och min syster kommer till New York City men bor i Colorado, USA. Hela min familj vi bor langt fran varandra men det blir alltid roligt att se varandra.

 48. Hej! Jag heter Stephanie, är 23 år och bor i Uppsala (men kommer från Helsingborg). Jag studerar till musik och ljuddesigner på distans, arrangerar flea markets på Smålands nation här i Uppsala och kommer att börja sända radio till våren 🙂 jag läser din blogg då jag tycker att den är underhållande, stillsam och fin 🙂 jag tycker att du ska fortsätta i den stilen och blogga när du kan och när du har något att berätta 🙂 tack för en fin blogg 🙂

 49. Jag heter Frida, är tjugo år och bor i Stockholm. Mina dagar tillbringar jag på en förskola i södra Stockholm där jag har jobbat sedan ungefär ett år tillbaka och trivs som bara den. När jag är fri och ledig älskar jag att träna och läsa mängder av böcker, främst fantasy och romaner. Lever halva mitt liv genom alla underbara karaktärer i böckerna ! Jag hittade din blogg för ett år sedan (kan det ha varit för att du fanns uppe på blogg.se?) då du hade skrivit detta fina inlägg http://prick.blogg.se/2011/november/om-visioner-som-aldrig-blir-till-verklighet-1.html och jag fastnade direkt. Tycker allra bäst att läsa när du skriver om det du vill, tankar, känslor, fina saker i vardagen och bilder. Alla dina vackra bilder ! Min blogg heter blueberrymoon.webblogg.se ! Många kramar och jag hoppas att du ALDRIG slutar skriva, din blogg är en sådan där liten ljuspunkt i vardagen för mig.

 50. 1. Jag heter Anna María, är 25 år och bor i Stockholm.
  2. På dagarna jobbar jag som designer på en digital designbyrå där jag flyttar pixlar och gör internet till en finare plats.
  3. Jag hittade hit ganska nyss, via någon som hade länkat till dig. Kommer tyvärr inte ihåg vem. Du verkade ha en fin blogg så jag har stannar kvar.
  4. I och med att jag inte har läst din blogg så länge så vet jag inte.
  5. Att fixa klart massa grejer så jag kan åka iväg på tre månaders Asienresa i december.

 51. 1. Malin, är 26 år gammal och bor sedan en dryg månad tillbaka i Helsingborg.
  2. Jag tog min examen i augusti och arbetar nu med det jag är utbildad till. Det känns mycket lyxigt!
  3. Jag hittade till dig för ett par år sedan, kommer inte ihåg exakt varför, men jag stannade kvar för att jag gillar stilen på din blogg. Det är färgglatt och cleant.
  4. Jag gillar också spellistorna, och så gillar jag när du fotar dina pyssel-projekt, mer sånt!
  5. November är den månad jag tycker är jobbigast på hela året, så därför försöker jag ha många roliga saker inplanerade. Hittills är det en hemresa och en restaurang-kväll med två nya vänner som jag ser fram emot mest.

 52. 1. Jag heter Astrid, är 17 år och bor i Kristinehamn i Värmland.
  2. Vara i skolan, fika med någon kompis, cuddla min pojkvän, se på en massa tv-serier och fota ibland.
  3. Hittade den för längesedan och tyckte du var väldigt kreativ och ""inspirerande"".
  4. Alltså foton och din vardag är väl huvudanledningen att jag läser din blogg. Spellistor brukar jag aldrig ta mig tid att ladda ner tyvärr så kanske mindre av det om det skulle vara något.
  5. Min pojkvän och jag firade ett år tillsammans den första november och de var väl det som var kul med den här månaden ungefär.

 53. 1. Jag heter Camilla och jag har ganska nyligen flyttat till Linköping.
  2. Jag flyttade till Linköping för att plugga, men det blev inte så som jag ville… Så nu försöker jag komma på vad jag ska göra med mitt liv!
  3. Jag har ingen aning om hur jag hittade din blogg, men det var nog den allra första som jag började följa:)
  4. Jag tycker som andra, bloggen är perfekt som den är!:)
  5. Det som jag ser fram emot med november är faktiskt att det blir mörkare! Det betyder att det är helt okej att sitta inne och mysa med en bok och en kopp te. Sen betyder det ju också att det snart är jul!:)

 54. 1. Jag heter Linda och är 36 år och bor i Berlin.
  2. Ja, eftersom att jag inte hittat något jobb ännu så kallar jag mig för hemmafru.
  3. Jag hittade hit via någon annan blogg?
  4. Jag gillar din blogg som den är och det sättet du skriver på. Men måste jag väljja en sak så är det allt som är kreativt.
  5. Att sitta på mysiga caféer och dricka varm choklad med grädde.
  Och jag vet inte om det bara är jag som har problem med blogger nu för tiden, men mina kommentarer syns inte. Ofta har de hamnat i nåt skräpfilter för jag får svar på dem fast de inte syns.

 55. 1. Camilla, 17 år, bor och kommer från lilla Lund.
  2. Jag går andra året på gymnasiet, humanistisk med kulturinriktning. Längtar som jag vet inte vad till att börja plugga på riktigt, helst i Uppsala.
  3. Hittade alldeles nyss hit via Emelie (unvelo.devote.se).
  4. Hittills gillar jag allt jag sett, perfekt blandning av text/bilder och så. Och sen verkar du ju vara en hur fin tös som helst!
  5. Stockholm om 6 (!!!) dagar, gud vad jag ska turista.

 56. 1. Jag heter Viktoria, är 18 år och bor på västkusten.
  2. Om dagarna går jag trean på natur på gymnasiet, men drömmer om att vara au pair i Frankrike. Och resterande tiden fotar jag 😉
  3. För att du har en grym blogg! Jag älskar alla bilderna (du är en sån skicklig fotograf) och så har du många bra tankar som inspirerar mig.
  4. Mina favoritinlägg innehåller frukostbilder, tips och listor, och allt om resor!
  5. I november var min höjdpunkt premiären av Breaking Dawn, hihi. Den var amazing !! ;D
  Tack för en awesome blogg! 😀

 57. 1. Emma, 26, bor på landet utanför Hultsfred med sambo och två älghundar.
  2. Driver eget företag – fotograf & konstnär. Så jag jobbar mest men renoverar huset och pysslar, tränar hundarna och målar så fort jag får tid över. Engagerar mig också i vår skog.
  3. Minns inte hur jag hittade hit men brukar gå in då och då (hinner inte läsa bloggar varje dag) och jag trivs bra här inne, underbara bilder och du verkar vara en sådan inspirerande person 🙂
  4. Frukostar är fint, pysseltips, resor och vackra bilder!
  5. Det bästa med november var min resa till Skottland och havet.
  tack 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *