Vit & stickad

Idag har jag jobbat och ätit mazariner iförd denna mysiga tröja. Den inhandlades på Irland av min mamma för ganska många år sedan om jag minns rätt och nu bor den här hemma hos mig. Perfekt för regniga dagar som denna! Till det har jag haft svarta jeans från Monki, gubbskor i från H&M och en vinröd (ja, fast på bilden ser den nästan svart ut) skinnväska som jag köpt second hand. Men nu ska jag faktiskt byta om för ikväll blir det restaurangbesök med Filip och då vill jag vara lite mer finklädd än så här! Vad hittar ni på en dag som denna?

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. En dag som denna surfar jag runt på diverse charterbolags hemsidor och drömmer om sol och värme… Vill inte klä mig höstigt än!! Inte ens när det är fina stickade tröjor 🙂

  2. Denna tröja är inköpt i ett vardagsrum hos en gammal dam på en av Aranöarna utanför Galway på Irlands västkust 1982. Äkta, handstickad vara och ingen massproducerad, maskinstickad sak.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *