Prickiga byxor

Jag har aldrig påstått mig vara någon extremt modeintresserad person (även om jag tycker att det är ett lite roligt område) men i år har jag inte kunnat undgå att tycka att höstmodet är extremt tråkigt. Det är liksom inget nytt och spännande, bara en massa vinrött, stickat och en och annan peplumtopp. Vad hände? Eller snarare, vad hände inte? Det enda plagg jag blivit inspirerad till att köpa var ett par prickiga byxor och den inspirationen fick jag från Maria Andersson i Pluras kök, en ganska bra bit från catwalken med andra ord. Dessutom vet jag inte om de tillför något direkt höstigt i min garderob, de känns snarare som ett steg närmare mot mitt liv som kulturtant. Å andra sidan är det ju ett rätt bra steg, så det är väl det som får bli min höstlook helt enkelt…
För att få lite höstkänsla matchade jag med vinrött i alla fall och så svart så klart. De prickiga byxorna kommer från Indiska, svarta blusen från JC, vinröda väskan är hittad second hand, det vinröda armbandet är megagammalt och de svarta skorna är från H&M.

Delta i diskussionen

23 kommentarer

  1. Jag kunde inte sagt det bättre själv! Jag känner mig helt vilse när jag går in i butikerna. Inget känns liksom nytt? Vet inte om det kan bero på att man knarkar Pinterest och har blivit väldigt kräsen och dessutom ser allt så tidigt, innan det kommit till butikerna. Man får väl bli en internetshoppare!
    Byxorna dock, klockrent! Jag har med varit väldigt sugen på prickiga byxor! Och så känns ju modellen lite ny och inte bara vanligt stuprörig 🙂

  2. Åh men jag tycker din stil är skitfin, jag inspireras alltid av dina outfits. Jag gillar att du har din egen stil som känns modern och välklädd utan att vara slav under trender. Kommenterar så sällan så passar på att tacka för en jättebra blogg som jag följt nu i mer än två år! 🙂

  3. Åh, håller med dig till 100%! Jag är inte heller sådär inne i modet, utan köper sånt som jag själv gillar och känner mig bekväm och snygg i. 🙂 Det som känns som min stil. ^^ Men vid varje säsong så brukar det alltid dyka upp iallafall NÅGOT som Jag brukar falla för inom modet och poppis just nu.. men seriöst. Höstkläderna är ju bara sååå tråkiga! Jag satsar då hellre på blandande mönster, lite ljusare färger och kängor. (För det passar till allt typ!) 😀 Men älskar byxorna, ska minsann kika efter liknande. Har mycket prickigt, men inga byxor än. 😀 så får bli att shoppa mig ett par. 😀 hehe
    Fin blogg måste Jag säga också. ^^
    Kramis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *