Sommar i Turkiet

Här kommer ett gäng semesterbilder igen. Vi har det verkligen underbart här nere i Turkiet och det känns galet att vi ska åka hem redan i morgon, men å andra sidan börjar kroppen bli mätt på sol och saltvatten nu.
 
Det ni ser ovan är ett gäng bilder från stranden här i Side. Solnedgångarna är verkligen fantastiska men går supersnabbt, på bara någon kvart är de över, så det gäller att vara på plats vid rätt tidpunkt. Nu ska vi snart ner till stranden igen och äta vår sista middag här. Ha det fint så hörs vi när jag är hemma igen!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. gud så fint.. ja, såna här fina bilder fick jag minsann inte när jag var i turkiet för några år sedan.. var mest tjurig på de turkiska männen som ropade efter en hela tiden (och blev arga när man struntade i dom!!!) och böneutropen från moskeerna… :/

    1. Tack! Jag tyckte alla turkar jag mötte var väldigt trevliga och upplevde inget negativt. Och böneutropen är verkligen inte störande, det är ju en del av deras tro och kultur vilket är sådant man upplever när man reser. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *