Senaste dagarna

Jag vet inte riktigt vad ni gör om dagarna (berätta gärna!) men jag åker mest pendeltåg till Linköping och jobbar som grafisk rådgivare på Landstinget i Östergötlands informationscentrum. Och på kvällarna händer det att jag åker bil med Filip i ösregn till en öde badplats, tar ett iskallt dopp, värmer mig med fläkten på högsta värmen och köper glass med kolasås i McDonalds drive-in. Men förutom det gör jag ju lite annat så nu tänkte jag visa några bilder från de sista dagarna i juli.
Förra måndagen var jag på Arbetets Museum, de har bland annat en utställning om Tove Jansson. Tyvärr var den ganska liten och mest barnanpassad men det är ju alltid kul med museibesök!
Sen gick jag på fotbollsmatch och såg IFK Norrköping mot Djurgården. Resultatet 1-1 var väl halvspännande men det blir förhoppningsvis fler och mer rafflande matcher framöver.
I fredags kväll var jag så trött efter jobbet att jag packade min lilla väska och åkte ut till mamma och pappa på landet. Där satt vi ute i kvällssolen och åt grillad lax och sedan kikade vi på OS-invigningen.
Morgonen därpå inleddes med en god frukost med jordgubbar.
Och följdes upp av en ännu godare glasslunch på Smultronstället i Söderköping.
När jag ändå var hemma i mitt gamla flickrum passade jag på att hitta denna tröja som mamma stickade till mig när jag var yngre. Den passade än så jag bestämde mig för att ta med den hem och återanvända den.
Igår tog jag tåget till Stockholm och gick på ett möte, men innan dess drack jag hallonlemonad i solen. Sedan träffade jag Sara och gick en sväng i affärer.
Och idag har jag jobbat och druckit eftermiddagskaffe ur Ellas fina kaffekoppar. Det var mina dagar det!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. tröjan var ju för himla söt alltså! bäst dessutom, med plagg som har en nostalgisk historia. jag kan berätta för dig att igår invigde jag mitt klippkort på simhallen för att råda bot mot otränad kropp, och gissa vad min bikini och handduk låg i? jo, finaste piafkassen :*

  2. Älskar dina bilder! 🙂
    Synd att Tove Jansson-utställningen var för barn i första hand.. eller ja, tur för barnen! Men som du skrev – mysigt ändå å gå på utställningar å muséer! :):) Gillar Tove Janssons historier oc hbilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *