Semester

bilder från Ving
 
Igår när regnet bara öste ner hela dagen bestämde jag mig. Jag hade tidigare pratat med min kompis Stina om att åka någonstans och det gråtunga droppandet fick mig att fatta beslutet. Så jag gick med bestämda steg till resebyrån, bad dem om alternativ och bokade på en gång. Och redan på lördag bär det av! Resemålet blir Side i Turkiet och ett fyrstjärnigt lägenhetshotell där. Staden ligger alldeles intill havet och vad jag förstått ska den vara rätt fin och mysig. Jag är inte direkt någon rutinerad charterresenär utan mer kulturell-huvudstad-i-Europa-typen så det ska bli kul att testa något nytt. Och jag har försökt hålla mina förväntningar alldeles lagom höga genom att göra upp en liten lista på vad jag vill få ut av resan, ungefär såhär ser den ut:
 
Sola & bada, äta massor av frukt, umgås med fina Stina som jag knappt träffat på hela året, läsa böcker, andas in havsluft, lyssna på sommarpratarna i P1, vila ut.

Ja, det känns som rätt rimliga semesterplaner tycker jag. Det ska bara bli så himla skönt med lite miljöombyte (Norrköping i all ära, men…) och lite avkoppling. Plus sol och värme såklart, just nu pekar prognosen mot 30-35 grader och strålande sol. Ja, tack! Ska ni åka någonstans nu i sommar?

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *