Examensfest

I torsdags tog jag min kandidatexamen i Grafisk Design och Kommunikation och det firades såklart! Jag och min examensarbeteskompis Ella ställde till med en sommarlovsfest hemma hos mig och bjöd in ett stort gäng med vänner. För att få rätta sommarkänslan öste vi på med färgglada vimplar, champagne och jordgubbstårta och sedan firade vi  kvällen lång

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Jag tog också Kandidatexamen den här veckan (dock inte i Grafisk Design och Kommunikation utan i svenska), och jag och mina klasskomposar firade det med att i onsdags frossa i godsaker; dricka, mat, cupcakes, rabarberpaj med vaniljsås, hemmabakad gräddtårta med lemoncurd och jordgubbar, 5,5 kg lösviktsgodis samt frukter skurna i småbitar.

    Vi blev proppmätta men hade jättekul! Nu är det svårt att inse att vi inte kommer gå till skolan och träffa alla längre, nu måste vi liksom fundera ut vad vi ska göra i framtiden.

  2. Grattis bästaste lilla Julia (även fast du inte är så liten längre) till din examen! Känns precis som att du började din utbildning och nu är du redan klar. Knäppt! Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *