Tjugosjunde maj

I lördags var det en otroligt fin dag med säkert 25 grader och strålande sol. Eftermiddagen tillbringades på Himmelstalundsfältet med brännbollsturnering och picknick för att sedan fortsätta direkt in på kvällen då det vankades takfest. Sju våningar upp med utsikt över hela Norrköping samlades vi ett stort gäng och njöt av sommarens början och vad som förmodligen var vår sista riktiga festkväll tillsammans. Passande nog avslutades den med bartömning på Trappan och sedan var lördagen visst för länge sedan slut. Idag har jag firat min fina mamma på mors dag, men det är en annan historia som vi tar i morgon!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Åh, snälla! Kan inte du berätta allt det fina med Norrköping? Jag kanske ska flytta dit i september nämligen, och behöver peppen om allt det fina, för att flytta till en stad där jag inte känner någon. KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *