Examensdagar

I onsdags och torsdags hade vi i sista årskursen på Grafisk Design och Kommunikation våra examensdagar som gick under namnet EX12. Det var två dagar fyllda med gästföreläsningar, vernissage, utställning, mingel, middag och fest. Fullt upp helt enkelt och galet roligt! Nu tänkte jag att vi skulle kika lite på hur jag såg ut under dessa dagar.

På onsdagen var det utställning på dagen och vernissage på kvällen med inbjudna företag och studenter. Då passade jag på att bära en smått hysteriskt mönstrad klänning från Nelly.com. Jag gillar att den är paisleymönstrad men i övrigt ganska enkel i modellen. Som tur var så var vädret på topp så jag kunde gå med bara ben och silversandaler till. Just silversandaler letade jag efter hela sommaren förra året utan lycka, så när jag fann dessa på H&M i våras var jag snabb med att köpa dem.

På torsdagskvällen var det dags för examenssittning tillsammans med alla elever på programmet. Även om vi har våra examensdagar nu så har vi inte riktigt tagit examen än, vi skriver nämligen på våra examensarbeten just nu och blir färdiga i lite olika takt, så därför ville vi ändå fira gemensamt innan alla är klara. I vilket fall så bar jag en rosa klänning från Asos med öppen rygg silverskärp till. Håret hade jag satt upp i en knut och stuckit färska blommor i för att få den där skolavslutningskänslan. Klackarna har några år på nacken och efter middagen så byttes de ut mot silversandalerna för att fötterna skulle orka en hel natt på dansgolvet. Och det gjorde de. Halv fem på morgonen gick vi hem i morgonsol och fågelkvitter, trötta och glada efter en fantastisk kväll och helt övertygade om att vår klass är den allra bästa.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Hej! Du borde bli min storasyster för du verkar så go och vi har precis samma klädsmak. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *