En analog helg

Hej kära vänner! Det har varit lite tyst här senaste dagarna, jag har haft en sådan kaosig vecka med ont om tid men nu är det äntligen helg. Och ännu bättre, en ledig sådan! Jag funderar på om jag ska ha en riktigt analog helg och låta datorn vara, med undantag för lite viktiga mail och kanske något inlägg här. Det blir så himla enformigt att sitta vid datorn och skriva examensarbete 8-17 varje dag och sedan sätta sig framför den på kvällen också. Nog för att jag älskar min MacBook men lite omväxling kan ju aldrig skada. Så därför ska jag försöka fokusera på massor av bra analoga saker. Typ börja läsa någon av alla de böcker jag längtat efter att få sätta tänderna i. Och fotografera lite, kanske baka ett gott bröd, ta en lång promenad (hade det inte varit för min himla höftinflammation hade jag gett mig ut och sprungit), klippa och klistra, rensa bland alla gamla papper och grejer jag samlat på mig, bläddra i sparade tidningar, trycka och skicka iväg ett gäng tygpåsar, strukturera upp mina dj-skivor och sådana saker. Har ni några fina (digitala eller analoga) helgplaner?

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Liseberg och sjungstund i S:t Jakob. Glöm inte storasyster på söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *