Elva frågor

Sandra utmanade mig på 11-frågor-leken och såhär går den till!

 

– Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their ”tagger” and post it on their blog.

– Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.

– Create 11 new questions for the people you tag to answer.

– Do not tag back the person who has already tagged you.

 

Här kommer frågorna:

1. Bo på en båt resten av ditt liv eller aldrig mer se havet?

Eftersom det är omöjligt att säga nej till havet skulle jag definitivt välja att bo på en båt. Det finns ju jättefina husbåtar med terasser, kryddodlingar på taken och massor av smarta förvaringslösningar.

 

2. Aldrig mer äta middag tillsammans med någon eller aldrig mer få åka utomlands?

Jag har ju hela världen kvar att upptäcka så det skulle kännas för sorgligt att aldrig mer få åka utomlands. Mitt upptäckar-hjärta älskar att besöka nya platser och uppleva andra kulturer. Och middagar kan man alltid klara sig utan så länge det finns bruncher, fikastunder och evighetslånga frukostar.

 

3. Bästa stad i Sverige och varför?

Jag har faktiskt bara bott i Norrköping på riktigt men om jag får uttala mig ändå så väljer jag nog Stockholm. Mest för närheten till vattnet, hur staden är uppbyggd och utbudet av alla saker som finns att göra.

 

4. Vad skulle du döpa ditt nya husdjur till? Vi säger att det är en hamster.

Sven. Jag gillar det namnet och min farfar hette så, inte för att han på något vis var lik en hamster, men det är ett fint namn!

 

5. Ditt godaste recept?

Jag brukar göra en pasta med lax och zucchini som blir väldigt god, men jag vet inte om det är mitt allra bästa recept. Förra sommaren bjöd jag på en marängbakelse jag hittat på själv med små marängbottnar, limecurd-grädde och massor av jordgubbar. Det var väldigt gott!

 

6. Det brinner. Du får bara rädda en enda sak. EN, inget fusk. Vad? Ps. det får inte vara något levande.

Min första instinkt skulle nog vara att ta min dator för jag har så himla mycket grejer där som jag inte vill bli av med. Men å andra sidan så går det alltid att köpa en ny och det känns ju ganska tråkigt med en teknikpryl, så jag skulle nog ta min cello istället. Den är faktiskt det mest värdefulla jag har och jag skulle sakna den förfärligt om den brann inne.

 

7. Senaste lögn?

Jag var hos en sjukgymnast igår och hon frågade mig lite om vad jag gör i skolan och så, och då sa jag att jag skriver examensarbete just nu. Och så pratade vi lite om vad det handlade om och hon sa att ”det måste ju vara jättekul?!”, varpå jag säger ”ja, absolut det är det!” fastän det just nu är helt otroligt tungt och tråkigt eftersom vi bara sitter och skriver sida efter sida med olika marknadsföringsmodeller och teorier från erkända gubbar och inte alls gör de där roliga intervjuerna eller implementeringen. Ja, så då ljög jag lite. Annars brukar det vara väldigt sällan jag gör det faktiskt.

 

8. Vinter resten av ditt liv eller aldrig mer få prata engelska?

Aldrig någonsin att det skulle få vara vinter i resten av mitt liv. Då skulle jag krevera. Engelskan kan jag alltid klara mig utan.

 

9. Sak du önskar att någon ska uppfinna?

En teleportör så man kunde åka lite vart som helst lite när som helst.

 

10. Den finaste filmscenen som finns?

Jag och film alltså, det är ingen vidare kombination om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig varit en person som är överförtjust i att se på film och det ska mycket till om jag får för mig att se en film själv. Det är inte det att jag inte tycker om det, men det är sällan jag har tålamod att se en hel film och jag föredrar internet, böcker och tv-serier framför det. Så den här frågan måste jag faktiskt säga pass på.

 

11. Favoritdjur?

Lodjur. Och så gillar jag sötfula hundar. Om jag skaffar en hund någon gång ska det vara en ras som ser lite konstig ut. Typ som taxar, de är helt oproportionerliga med sin långa kropp och sina småsmå ben. Eller en mops för att det ser ut som att de gått rakt in i en vägg.

 

Nu får ni tycka att jag är världens tråkigaste men det känns som att den här lilla frågeleken börjar gå runt så jag låter nog bli att utmana några, det blir så mycket frågor och svar överallt och jag har inte längre koll på vilka som svarat på vad! Men är ni sugna på att svara på frågor kan ni ju alltid låna de ovan. Kram!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Är precis likadan med film! Klarar nästan aldrig av att se filmer själv, och gör jag det sitter jag alltid och klippoklistrar eller så samtidigt. Blir på tok för rastlös!

  2. Vaddå inte gillar film!!?!?! Har du glömt hur det känns i hjärtat när Mufasa dör??

  3. I definitely watched way more films in the past. Now there are just too many options to pass the time away.

    I also cried when Mufasa died(the comment made me laugh too btw). The last movie that made me cry was the Japanese movie, Howl's Moving Castle. Good stuff!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *