Skärtorsdagen

Min lunch idag: minipannkakor med valnötsglass och kaffe med mjölk, gott!

Annars har jag mest stressat runt idag. Skrivit klart och fixat ihop första delen av examensarbetet som vi har seminarium på nästa vecka, sprungit och lånat bil och åkt ut till Söderköping för att hämta färdigtryckta affischer, fixat med tvätt, mailat tusen mail, hastat runt på stan och nu sitter jag här och bränner skivor. Ikväll ska jag nämligen dj:a på Hugo, så om någon av er har vägarna förbi tycker jag att ni ska komma fram och säga hej!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. hej & glad påsk!skulle du vilja kika in på min blogg och hjälpa mig med en konfirmationsklänning? Det börjar ju närma sig och jag skulle vilja ha lite tips! 🙂 mycket fin blogg också, riktigt fina bilder! tack på förhand, KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *