Min födelsedag

Jag tänkte att vi skulle kika på några instagrambilder från min födelsedag, lite såhär har den sett ut:
Jag började morgonen med paket på sängen och sedan frukost. Redan då sken solen in genom fönstret och jag som var helt inställd på att det skulle regna hela dagen blev mycket glad.
När jag kom till skolan hade Ella fyllt hela klassrummet som vi skulle sitta och ex-jobba i med färgglada ballonger, säkert trettio stycken. Hur glad blir man inte då? Till och med tråkigt referensramsskrivande blir lite kul om man sitter i ett rum fyllt av ballonger.
En glad 22-åring!
Sedan när skoldagen var avklarad vid 17-tiden mötte jag upp ett gäng fina vänner och gick till Bagarstugan Brasserie, jag älskar det stället! Jag stod länge och tittade på alla goda desserter men bestämde mig sedan för att ta en plocktallrik. In fick jag en superstor träskiva med massor av goda charkuterier, räkor, aioli, oliver, bröd och ostar. Så gott och ett fint avslut på en bra födelsedag!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *