Making Heartbeats

Den senaste tiden har jag knepat och knåpat på ett projekt, jag har nämligen skapat en egen hemsida och webshop för mina tygpåsar. Konceptet har utvecklats och fått namnet Making Heartbeats och sidan finner du såklart på adressen makingheartbeats.com. Jag hoppas verkligen att allting ska vara i ordning och fungera och så klart att det ska gå smidigare för både er och mig att göra beställningar! Det här lilla tygpåseprojektet trodde jag aldrig skulle bli såhär stort och det är så kul att se hur ens saker uppskattas och sprids runt om i Sverige. Jag tycker det ska bli väldigt spännande att fortsätta att utveckla detta och hoppas att ni hänger med och gillar det!

En småkylig dag i början av april fick jag hjälp av otroligt duktiga Karin att fota min lookbook och Alfred, Andreas, Anna, Linn & Vendela ställde upp på bild. Jag tänkte att vi skulle ta en titt på resultatet, resten av bilderna och shoppen finns på hemsidan!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Älskar verkligen hemsidan, såå snygg!! Att tygpåsarna är så himla fina gör ju inte saken sämre 😉 Du är verkligen duktigt!!

  2. Åh, så fint! Det här tyckte jag mycket om! Den påminner mig lite om Wildfox hemsida, och den är ju också grymt snygg!
    Älskar att du liksom har gjort en lookbook för alltihop också, och inte bara typ tagit enkla, tråkiga kort på produkten 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *