Efterlysning

Sedan slutet av 2010 har jag sålt drygt 200 egendesignade tygpåsar. Många av dem har sålts här via bloggen och fått ägare i Umeå, Lyon, Stockholm, Oslo och en hel rad andra städer. Nu har jag lite nya planer på gång och därför efterlyser jag bilder, blogginlägg eller berättelser där mina tygpåsar varit med. Jag är så nyfiken på att se var de tagit vägen och vad de fått vara med om. Festivaler, långa skoldagar, utlandsresor, stökiga dansgolv eller något helt annat? Har du något minne, någon bild eller kanske ett blogginlägg att bidra med skulle jag bli otroligt glad! Självklart kommer jag uppge vem som skrivit/fotat och länka tillbaka. Era historier kan ni antingen posta här i kommentarsfältet eller maila till prickbloggen[@]hotmail.com. Tusen tack på förhand!

PS. Tygpåseshoppen håller lite stängt för tillfället men är alldeles, alldeles strax tillbaka med spännande saker. Håll utkik!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Jag beställde en Heartbeat-kasse av dig som jag fick i september 2010, den fick följa med när jag gick och röstade i valet bland annat, höggravid och allmänt jävlig, men kände mig lite finare och coolare med en fin tygväska över axeln. 🙂

  Här är bild från min dåvarande blogg när jag precis hade fått hem den. 🙂
  http://yousoundsotwee.blogg.se/images/2010/dsc00097-red_107488996.jpg

  Och just det, Västerås bor jag i. Inte så exotiskt, men ändå.

 2. Vann en heartbeatpåse på din blogg genom att beskriva mitt favoritord för ungefär ett år sedan. (under ett annat bloggnamn)

  I somras spillde jag ut en halvflaska rosevin i påsen, tyckte ännu mer om den efter det.

 3. Glömde min Autumn leaves full med noter på Framnäs, så just nu befinner den sig i Tranås. Får se när den kommer hem. Saknar den redan…

 4. Glömde min Autumn leaves full med noter på Framnäs, så just nu befinner den sig i Tranås. Får se när den kommer hem. Saknar den redan…

 5. Jag gav bort en påse med Daniel Adams Ray-trycket (för dig ska jag göra det tusen gånger om) till min bästaste vän på alla hjärtans dag. Hon är nu på Nordirland, och jag antar att påsen är där också:)

 6. Min Hello Deer! är min engelsklärares absoluta favorit. Hon är från London och skrattade sitt bubbliga skratt åt ordvitsen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *