Sjuttonde mars

Jag har en riktigt grådisig lördag idag, inte bara när det gäller vädret ute utan också i största allmänhet. Jag har vinkat av Filip som tog flyget mot södra Spanien i en vecka (resultat: en avundsjuk och ensam Julia), på måndag har jag en dugga (alltså en mindre tenta) som jag måste plugga till och dessutom bor det en klump av framtidsångest i mig. Jag tar examen om drygt två månader och vissa dagar känns det fantastiskt och andra dagar mest livsfarligt, idag är det väl mer åt det sistnämnda hållet. Men jag försöker pigga upp mig lite i alla fall med rosa smoothies med frysta jordgubbar, yoghurt & honung, kreativa mail till Karin och kaffe. Mycket kaffe.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Heja heja bästa bästa finaste syrran! Jag sympatipluggar med dig inför min tenta på tisdag så du är inte all by yourself i alla fall. In for the kill och KBK! Du kan allt! Kung är du <3 Puss o kram från obotlige optimisten

  2. examen är så underbart och så läskigt på samma gång. Lycka till på duggan! Och jag måste erkänna att jag blev väldigt sugen på smoothie nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *