En helg i Stockholm

I fredags hämtade Julia upp mig med sin lilla röda Polo och så rullade vi upp mot Stockholm för att hälsa på dessa två, Anna och Karin!
Vi började med att parkera i ett megadyrt parkeringshus för att sedan äta en god middag på Wagamama.
Här är Julia
och Anna
och så Karin!
Hon hade färgat sina hårtoppar lilarosa, alltså ibland önskar jag ju att jag var lite mindre rädd om mina blonda hårstrån och lite färgmodigare.
Sedan var vi hos Anna och Karin där den här fina tavlan hänger och efter det åkte vi till Bonden bar och drack öl och gin & tonics tills fredagen var slut. På lördagen fick kameran visst stanna hemma hela dagen men då gick vi först på en shoppingtur och sedan på kvällen firade vi Julia som fyllt år hemma hos hennes syster Miranda.
På söndagen vaknade jag till ljudet av frukostslamrande i köket och några minuter senare blev jag serverad french toast med fruktsallad och kaffe.
Sedan åkte vi ner till Strandvägen och gick omkring och kikade på allt fint på Svenskt Tenn och i andra affärer. Jag köpte lite presenter och sedan åt vi middag på Kulturhuset. Då valde jag denna perfekta fisk- och skaldjursgryta och när vi ätit upp var det faktiskt dags att åka hem efter en mycket fin Stockholmshelg!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. I love simple breakfasts. I'm blending my fruit in a smoothie lately, but I'll have to serve it on the side one day. Mmmm. What is the last dish? It looks delicious. Can you tell I love food photographs? Haha.

  2. Hej, jag gjorde ett inlägg om några bildbloggar som jag följer. Din är en av dom, hoppas det var okej att jag lånade din header till inlägget! Annars får du säga till så tar jag bort den

    Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *