Romantiken

Tomas Andersson Wij har varit en av mina favoriter sen… tja, ett bra tag tillbaka i alla fall. Jag minns att jag såg honom live första gången sommaren 2008 och sedan en gång till våren 2010. Han har skapat sig en liten plats i mitt musikhjärta med sin röst & sitt gitarrspel, sina mjuka melodier och sina mitt i prick-texter. Åtskilliga är gångerna som jag somnat till tonerna av Vi är värda så mycket mer och att färdas i bil på snabba vägar med Blues från Sverige är ren perfektion. Nu har Andersson Wij släppt sitt nya album Romantiken och jag är sådär nyfiket glad på att hitta nya låtar att somna, vakna, skratta och färdas till. Hittills gillar jag det jag hört väldigt mycket och jag ser verkligen fram emot mars då jag ska få uppleva ytterligare en konsert med honom. Det var nämligen en av Filips julklappar till mig, en ypperligt bra present!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *