Januarihelg

Häromdagen tog jag en promenad i solen och fångade en del av de motiv som finns mellan mitt hus och universitetsområdet. Något som är väldigt typiskt för Norrköping är gamla industribyggnader med skorstenar, mycket tegel och såklart de klassiska gula färgen.

Resten av helgen har också varit lugn med bokläsning, flera goda middagar, sovmorgnar, soliga promenader, lite shopping och serietittande. Rätt så bra för att vara i mörka januari måste jag säga. Nu sitter jag och lyssnar igenom massor av gamla Beyoncé-album, nyheten om hennes och Jay-Z’s nyfödda dotter gjorde mig sugen på att yla med i några gamla hits. Hoppas att er helg har varit fin!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Hej du!
    Jag tänkte bara fråga en sak, du är ju studerande i Norrköping, och jag tänkte höra med dig vilka områden som är bäst att bo i/närmast till skolan/centralt osv i förhållande till skolan! När man går in på Studentbo i Norrköping AB's hemsida så finns där ju olika områden. Assessorn, Bryggeriet, Bollen, Dalkarlen, Evagården, Fenix, Gripen, Konstantinopel, Marielund, Markattan, Norrtull, Pelikanen, Täppan, Vattentornet. Ligger de alla relativt centralt eller är det något område som är big nono när man ska söka bostad?

  2. Det är det där som gör att jag gillar Norrpan så mycket. De fina gamla industribyggnaderna, närheten till vatten och alla tinnar och torn som sträcker sig mot himlen. Sen är det roligt att det nästan alltid är fint väder när jag är i stan. Det gör ju ingenting sämre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *