Frågestund

Hej! Nu när jag är i Åre och lite halvt frånvarande här från bloggvärlden tänkte jag att vi kunde passa på att ha en frågestund. Så undrar ni något om min utbildning, mitt dj:ande, min favoriträtt eller något helt annat är det bara att passa på!

Delta i diskussionen

26 kommentarer

 1. Vad tycker du om Linköping? Som stad tänker jag, inte så mycket om studentlivet även om jag förstår att man inte hinner med så mycket mer, men liksom om det är lätt att trivas? Och är det lätt att hitta bostad? Funderar på att börja plugga där till hösten (om jag kommer in…), så det skulle vara trevligt med lite åsikter 🙂

  Sen undrar jag om du är feminist? Om ja, varför, och om nej, varför inte?

  Kram!

 2. Hur gör man för att få börja spela skivor? Och hur fungerar det med utrustning? Fixar man sånt själv, är det svårt och sådär?

 3. Jag undrar över ditt dj:ande. Är verkligen hur intresserad som helst av att hålla på med sånt, men jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Jag känner inte någon som kan dj:a heller, så vet inte hur jag skulle kunna få kontakt med någon som kan visa och lära mig.

  Hoppas du får en asbra resa i åre nu!

 4. Hur gör du när du trycker på dina tygpåsar? Skriver du ut en bild på ett speciellt papper som du stryker på tyget eller hur fungerar det?

 5. Vilket är ditt favoritställe i norrköping? Så som platser utomhus till något fint café 🙂

 6. är du en sådan människa som gillar att ha tv:n på i bakgrunden eller är du en sådan människa som tycker är det är stressande?

  och kan du inte berätta om en låt som du har ett starkt minne till?

 7. Hej Julia! Undrar vad ditt värsta dj-misstag är? Och var du hittar dina låtar, alltså köper du musiken eller laddar du ner från typ gratis mp3-sidor?

 8. 1. Vad har du i när du äter tacos? 2. Hur gör du för att våga ta plats?, t.ex. som DJ, praktikant, skribent osv. 3. Vilken blogg inspirerar dig mest? 4. Vilka är dina favoriter bland moderna tv-serier. 5. Gillar du Harry Potter?

 9. Har du några favoritserier du kollar på och har du sett Veronica mars (vilket är en av min absoluta favoriter)? Din ultimata somna-till-låt? Ett favoritplagg?

 10. Vilka serier gillar du att titta på? Favoritfilmer? Favoritbloggar? Favorit rätt? Bästa resmålet i världen? Ifall du inte fick bo i Sverige vart skulle du bo då? 🙂

 11. Vad har du för tips att ge till en blivande högskolestudent i Norrköping? Som ny i staden, var ska man bo, var ska man fika, var dansar man till bästa låtarna och hur lång tid och hur mycket kostar det att ta sig till stockholm, går det någon bra förbindelse, eller är det SJ som gäller?

 12. Hur är det att vara kristen i dagens samhälle? Vilka frågor får du oftast? Har många fördomar mot dig och dina val att följa de kristna reglerna?

 13. Hur brukar du träna? Gånger, antal km om du springer osv? Du ser så ruskigt bra ut!

 14. Jag har en till fråga! Har du något tips på några bra böcker man kan läsa? Helst romantiska och sånt, men det går även med annat alllt möjligt bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *