God jul

Årets jul innehöll precis som vanligt massor av förberedande julstök, O helga natt-allsång med hela familjen, mängder av julmat/julfika/julgodis/julkaffe, fina klappar under granen, julevangeliet, mys med släkten, tv-tittande med Kalle Anka, Karl Bertil Jonssons julafton & Svensson Svensson, sällskapsspelande, julotta och ännu lite mer ätande.

Jag har haft en riktigt mysig jul men jag kan ändå inte låta bli att känna mig lite vemodig. Allt det där man ser fram emot och förbereder sig inför så länge är helt plötsligt över och det är ett helt år kvar till nästa gång. Jag antar att botemedlet mot detta är att leka med alla sina nya julklappar. Så nu ska jag mixa med min supermixer, läsa massor av böcker, grädda perfekta våfflor, lukta gott, ge mig ut och springa, speeda upp datorn med mer ram-minne, se fram emot bra konserter, spendera några slantar och mycket mer!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *