Lucka 15

Berätta om en av dina favoritböcker

En av mina absoluta favoritböcker är Extremt högt och otroligt nära av Jonathan Safran Foer. Har du inte läst den så har du en fin upplevelse framför dig. Har du redan läst den så läs den igen, den tåls att läsas flera gånger om och jag ska försöka hinna göra det nu under jullovet. Det är en bok som sätter avtryck, som är unik och som är berättad på ett väldigt fint och kreativt sätt. Läs den!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Mitt tips är att läsa den på engelska! Helt fantastisk på svenska också såklart, men jag gillar nog ändå den engelska versionen bäst.

  2. Ååh, det är den enda boken jag gråtit till! Dessutom var det som att komma tillbaka till läsglädjen, och jag ville bara inte att boken skulle ta slut! Ska definitivt läsa om den. Nu.

  3. Jag har lånat den både på engelska och svenska men inte hunnit börja läsa än. Vilken version tror du är bäst?

  4. Svar Brutal: Jag har ännu inte hunnit läsa "Äta djur" men jag vill gärna göra det

    Svar Matilda: Jag har bara läst den på svenska men tror nog att den är bättre på engelska, de flesta böckerna är ju bäst på sitt ursprungsspråk. Dock tycker jag att det är en riktigt bra översättning till svenska (och jag brukar vara ganska kräsen med sådant) så den är absolut bra på svenska också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *