Åttonde november

Nämen här står jag och halvsover i svart klänning, kängor och pojkvänslånad myskofta. Jag har ägnat x antal av dagens timmar till att försöka komma på bra marknadsföringsidéer till ett skolprojekt vilket var ömsom upplyftande och ömsom nedslående. Så när eftermiddagen led mot sitt slut var jag halvt utmattad och idélös, men som tur var smsade August som befann sig på besök i stan. Vi bestämde oss för att ta en fika och jag bjöd hem honom och serverade ciabatta, te och chokladmuffins. Sedan avhandlade vi allt och alla och åstadkom en sådan mängd skvallermaterial att det skulle räcka till en årsproduktion av Se&Hör. En kvällspromenad genom ett dimmigt och kyligt Norrköping efter det fick utgöra avslutet på en faktiskt ganska bra dag. Hur har ni haft det denna helt vanliga tisdag?

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. såna där sms är bland de bästa tycker jag.
    jag har haft en finemango tisdag. jobbat (fotat skojiga vinteröverlevnadssaker som kaniner, iphonevantar och hårtillväxtmedel). hämtat iphone som lagats och fick en helt ny istället. druckit yogite och ätit kanelbullar. börjat en ny grafisk formgivningskurs. njutit av körkortsfriheten (kommit hem på 20 minuter istället för 1,5 timmar + sjungit med i låtar på radion så högt jag bara kan. det är ju ändå ingen som hör mig!) typ så. god natt!

  2. Vilken fin blå färg koftan är i! Jag har köpte hem olika sorters te i tisdags och hade te-provning hemma. Laddar upp inför kalla vinter kvällar och så

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *