Video games

Jag tror jag har drabbats av någon sorts motreaktion till hösten. Det enda jag vill är nämligen bara lyssna på Lana Del Reys släpiga, drömska toner hela dagen. Jag vill ha smältande isglassar, solblekta och disiga semesterbilder, tunna tygskor mot het asfalt och ljudet av rullande skateboards. Rosa bubbelgum, trasiga jeansshorts, det romantiserade Kalifornien och coca-cola med klirrande is. Hur kan man gilla virvlande höstlöv när det finns palmblad som svajar mjukt i vinden?

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Jag älskar hösten. Älskar sommaren också, men får så himla lätt prestationsångest om att jag måste ha så himla roligt hela tiden och göra massa påhittiga saker. På hösten känns det som att det är okej att ligga flera dagar under en filt och ha tv-seriemaraton själv. Mer tid till att bara andas och ta det lugnt.

  2. Julia i framtiden när du är en framgångsrik grafisk designer eller liknande tror jag att du i slutet av september ska planera in en minst en månad lång semester varje år. Så du kan förlänga din älskade sommar… Och sedan en typ mellan februari och mars. Haha. Själv gillar jag hösten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *