Nike Lunarglide

I somras fick jag för mig att jag skulle börja springa. Så jag satte igång och sprang/joggade/gick 5-6 km tre gånger i veckan, till början i en ytterst långsam takt men sedan med allt bättre resultat. Ända tills en dag i augusti då vänsterfoten plötsligt skrek ”NEJ!” och vägrade ta ett steg till. Ett inflammerat muskelfäste, två månaders vila, en medicinkur, två besök på vårdcentralen och idag en fot som visserligen är bättre men ännu inte helt bra. Det sista doktorn sade till mig var: Gå och köp ett par nya skor, börja försiktigt igen och se till att få ordning på den där foten nu. Så det har jag gjort idag. Ett par Nike Lunarglide 3 fick det bli och förhoppningsvis ska de få mig på språng igen!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Hoppas det blir bättre och att du är igång snart igen, om än i lugnt tempo! Jag skulle själv behöva investera i nya skor för mina knän börjar bråka med mig när jag springer och jag blir lite rädd när jag läst om ditt förvärvade fotproblem. Nej, när csn anlänt så får jag nog ta tag i saken!

  2. sjukt fräna! (hah. snygga alltså. men det är nått med neon som gör det fränt.) har också lunarglide fast annan färgkombo, det sämsta med dem är dock att det alltid fastnar stenar i sulan. asdrygt. hoppas du slipper det! för de är ju bra annars.

  3. sjukt fräna! (hah. snygga alltså. men det är nått med neon som gör det fränt.) har också lunarglide fast annan färgkombo, det sämsta med dem är dock att det alltid fastnar stenar i sulan. asdrygt. hoppas du slipper det! för de är ju bra annars.

  4. Älskar din blogg! Det är den enda som jag verkligen sitter och väntar på att den skall uppdateras! Keep up the good work!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *