111030

Ursäkta att detta blivit någon sorts dj-blogg men… igår spelade jag i Katrineholm tillsammans med Nause. Dels några timmar före dem och sedan en stund efter också. Och det var sjukt kul! Dog eufori-döden lite och vill bara göra det en gång till! Men för er som inte var där så har jag gjort en liten lista med sånt som jag spelade igår om ni vill höra. Ni hittar den här. Lyssna och njut dansa!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. haha vad roligt! jag var där och dansade som en galning! 🙂 brukar läsa din blogg men hade ingen aning om att det var du som spelade. tack för en bra kväll!

  2. Jag tycker det är så coolt att du är dj, det känns liksom lite otippat när man läser din blogg! Haha men det är sjukt häftigt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *