Tygpåse till hösten

Hej! Ni vet väl att ni fortfarande kan beställa mina egendesignade tygpåsar? Om inte så vet ni det nu! De är en perfekt liten höstinvestering som passar bra till alla dina saker du bär runt på. Just nu har jag fyra modeller att erbjuda, de ser ut såhär:
HELLO DEER!
HEARTBEAT
AUTUMN LEAVES


LET’S DO THIS

Tygkassarna är naturfärgade med fyrfärgstryck och tillverkade i 100% ekologisk bomull. De är 42×38 cm stora vilket innebär att de rymmer det mesta, som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är 70 cm långa och kassen är enkel att bära över axeln. Tvättråd medföljer vid köpet och alla tygpåsar är numrerade.

Priset för en tygkasse är 130 kr + 20 kr för frakt inom Sverige.
För att beställa skickar du ett mail till prickbloggen@hotmail.com där du anger följande:
Antal kassar du vill beställa och vilken modell (Hello Deer, Heartbeat, Autumn Leaves eller Let’s do this)
Namn
Leveransadress

När jag tagit emot din beställning kommer du få ett bekräftelsemail där det finns uppgifter om hur du betalar mig. I samband med att jag får din betalning börjar jag tillverka din tygkasse och så fort den är klar skickar jag iväg din kasse med posten. Sedan tar det ca 2 dagar innan du får hem din tygpåse i brevlådan.

Specialbeställning?

Är du sugen på en egendesignad tygpåse så går det att ordna utan problem. Jag tar 180 kr + 20 kr i frakt för en sådan beställning. Då får du önska hur påsen ska se ut, jag tar fram ett förslag efter ditt önskemål och skickar dig en provbild som du får godkänna innan jag trycker påsen. För att göra en specialbeställning följer du bara instruktionerna ovan men anger att det är en specialbeställning och hur du vill att påsen ska se ut.

Nyheter

Just nu håller jag på och klurar och designar nya tryck att sälja. Sitter du på en fantastisk idé som du skulle vilja förverkliga så tar jag gärna emot tips! Alla eventuella önskemål kan lämnas här i kommentarerna. Tack & kram!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Den första med rådjuret var ju bara för söt, nästan så att man inte kan motstå 😀

  2. whoa, alla är ju så jäklans fina, kan inte bestämma vilken jag helst vill ha… 🙂

  3. Vilka himla fina tygpåsar! Älskar den där heartbeat och autumn leaves, men den sistnämnda kan man ju mest ha på hösten haha. Så heartbeat kanske passar bättre.

    Intressant med att du ska göra nya designer. Du kanske kan ha citat på, alltså kända (eller okända) personer som är citerade. Eller så kan man ha fyra bilder på en personer i en kvadrat, alltså ungefär som bilder från en fotoautomat om du vet vad jag menar? Eller så kan man ta en vacker bild på ett utrotningshotat djur, ta lite extra betalt och skänka överskottet till världsnaturfonden 🙂 Kram!

  4. Hej jag undrar om du fortfarande gör den där påsen med texten : "You put your dancing shoes on and do it again"? För den tygpåsen skulle jag gärna vilja köpa 🙂

  5. Gosh vad snygga! Funderar på att köpa någon, kanske göra en egen med en fjäder på. Det är ett förslag också. Fjädrar är så inne just nu så det skulle vara snygga med någon fjäder och sen någon söt text!

  6. De är så fina! Jag fyller år i dag, och då fick jag Heart Beat i present. Åh, så glad jag blev! 🙂

  7. Går det fortfarande att beställa en heartbeat påse, eller är det för sent? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *