Nyklippt

Jag brukar väldigt sällan gå nöjd från frisören, oftast vill jag bara gå hem, tvätta håret och fixa till det på egen hand. Och sällan känns det som om frisörerna kommer med några bra och roliga förslag på hur man kan klippa sig (jag gillar ju förändring!). Så hittills har jag hoppat runt och chansat på lite olika frisörer men igår lyckades jag hamna hos en som verkligen gjorde mig nöjd! För det första var hon jättetrevlig (att kallprata med frisörer i en timme brukar annars vara något jag ogillar) och hon kom också med bra förslag på hur jag kunde klippa mig, samtidigt som hon lyssnade på mig och inte bara körde på. Dessutom förklarade hon hela tiden hur hon gjorde, vilka produkter hon använde och varför. Plus att jag fick håret tvättat (finns ju inget skönare) och sedan stylat när hon klippt färdigt. Och då var det inte lite spray i, utan hon kom med olika förslag för att sedan utbrista ”kan inte jag få göra hollywood-lockar på dig? Det vore så fint!” och vem säger nej till det? Med andra ord gjorde hon alla rätt man kan enligt mig och det är ett bra betyg. Nu låter hela det här inlägget sjukt sponsrat (vilket det absolut inte är), det är bara ett tips om att klippa sig hos Sofie på Zalong Nivå i Norrköping, för det kommer jag göra nästa gång!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. fiiiiiiint. och bra. för jag vet aldrig heller vart jag ska gå eller vad jag ska göra eller blir nöjd (för ingen fattar mitt hår, knappt jag) men denna sofie på zalong nivå låter värd ett försök!

  2. Tjena tjena!
    Jag tycker verkligen du ska färga håret mörkbeunt 😉
    Hade passat skitbra på dig tror jag 🙂 Och perfekt till hösten ju! Och du ville ha förändring. så ;)?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *