Belöning

Den senaste veckan har jag hunnit med en flytt (eller inflytt rättare sagt), varit med och färdigställt en tidning som skickats på tryck och blivit uttagen till junior-reklambyrån Kindergarden (som samarbetar med Markus Reklambyrå och får vara med och jobba med riktiga reklam-case, hurra!). Med anledning av detta tyckte jag att jag var värd en liten belöning!
Därför gick jag in på T-shirt store, men inte för att köpa en t-shirt som man kanske kan tro…
Nej, jag köpte en fin klocka jag kikat lite på tidigare och som jag längtat efter.
Och nu pryder den min arm och får vara en värdig ersättare till min gamla klocka som ligger någonstans på havets botten. Förförra sommaren lyckades jag nämligen klämma handleden mellan en brygga och en båt (det gör ont, testa inte!) och i samband med klämmandet gick armbandet sönder och klockan föll i vattnet. Med andra ord var det hög tid för mig att införskaffa en ny. Tick-tack!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Åh grattis! Det låter verkligen kul att jobba med reklam, kanske vore något! Och klockan den var verkligen fin, klart du var värd den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *