Önskespellistor

Förra sommaren hade jag en idé där ni fick önska teman på spellistor som jag sedan knåpade ihop. Det kunde vara en textrad, en bild, en plats eller något helt annat som fick stå för inspirationen. Jag valde sedan ut några av förslagen och skapade spellistor till dem. Nu tänkte jag att vi skulle göra en ny omgång med detta, så ge mig era önsketeman till en playlist så väljer jag ut några och delar sedan med mig av resultatet här!

Delta i diskussionen

24 kommentarer

  1. alltid tyckt väldigt högt om dina listor, och din musiksmak får egentligen på tok för lite utrymme här.

    skulle som komplement till allt glatt och jävligt önska något mera lågmält och chill. typ: "soundscapes, nightmares and lullabies"

  2. eftersom jag börjar gymnasiet nu, på måndag faktiskt, i en annan stad. kommer 90 minuter av min dag spenderas på buss. då skulle lite bra musik sitta fint! wihoo

  3. En det gör ont i hela kroppen för jag ångrar mig och saknar dig så mycket-lista kanske? Hade varit fint!

    Eller en tvärt om, Jag är så himla glad idag-spellista!

  4. "jag är så glad för att jag har dig/älskar dig/du älskar mig/vi skrattar ihop/saknar varandra" spellista! jag tycker det är svårt att hitta sådana låtar ibland… alla (många) låtar handlar om olycklig kärlek eller så är de alltför mycket; t.ex. I will always love you – Whitney 😉

  5. en arg spellista. som man kan lyssna på när man är förbannad på allt och alla i hela världen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *