Milkshake

Ibland undrar jag om det är någon förutom bloggare som ställer sig och mixar smoothies på morgonen. Gör någon så i verkligheten liksom? Nåväl, eftersom jag är bloggare tillhör jag kategorin av människor som plockar fram mixern i gryningen och sedan tar några estetiska foton på sin skapelse. Fast ska jag vara ärlig så är det här ingen smoothie, det är en milkshake. Jag hade visst ingen yoghurt hemma att mixa min krav-banan och mjölk med, så det fick bli vaniljglass istället och (hoppsan!) lite kolasås på toppen. Min dietiststuderande syster skakar säkert på huvudet nu men det är ju lördag idag och har man jobbat natt måste man ju få unna sig lite, visst? Min fantastiska skapelse avnjöts i alla fall i sällskap med den här sköna skivan från 1978 och sen var den morgonen startad på bästa möjliga sätt!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Du kan ju fråga din syster vad hon åt till frukost idag!!!

  2. Din dietiststuderande syster har efter nattjobb ätit en Wakikibeach på Smultronstället till frukost. Det är okej 🙂

  3. Jag har en blogg som ligger i dvala. Har aldrig nämnt mina matlagningspåhitt, men ja. Jag har gjort en smoothie varje dag den här morgonen 🙂

  4. Jag gjorde smotthies av många olika slag varje morgon innan jag skulle till skolan i typ två år förut och jag var inte bloggare, det var bara gott!

    Fast..jag skaffade blogg något år efter det, så det kanske inte räknas, haha

  5. Tänkte just skriva att jag såg din syster på Smultronstället i lördags men hon hade visst avslöjat det själv. Frukost kl 15 Vendela?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *