Skateboard

En solig dag i maj samlades jag och några klasskompisar för att agera modeller åt ett fiktivt skateboardmärke. Vi läste nämligen en kurs i varumärkesbyggande och fick i uppgift att skapa ett eget varumärke. Kris och Karin i min klass valde då att skapa sig ett eget skateboardmärke som vi tog lite bilder till. Det var en väldigt rolig eftermiddag och såhär blev resultatet!

Foto och redigering: Kristoffer Ruckemann och Karin Asklund

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Bengt: Nu är det ju lite svårt för mig att svara på detta eftersom det inte är jag som redigerat bilderna och jag skulle kanske inte valt samma sätt. Men självklart är det ett medvetet val av fotograferna och när syftet är att förmedla en viss känsla tycker jag verkligen inte att man behöver hålla sig till någon "korrekt" redigering. Sedan är det ju som alltid en smaksak vad man gillar!

  2. Hej kommentera minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med. Gillar jag din blogg så får du en länkning bland "bra bloggar" . Jag har 800-1000 besök/dag =)

    Mvh Bodypalace – en blogg där alla är fina & unika

  3. Bara så van att se bara snygga bilder på din blogg så jag reagerade. Hur man redigerar bilder är ju en del av den grafiska profilen och reklambudskapet idag och i de flesta fall reagerar man inte på det för det är snyggt. Innehålls-/kompositionsmässigt tyckte jag de var bra men färger/exponering kändes mer som ett misslyckande än en avsiktlig stil. Men det är min smak det som sagt 🙂

  4. Modig kille att våga åka nerför backen mot bron. Jag bodde där några år och vågade knappt gå där på hela vinterhalvåret,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *