Instagram

Då och då när jag ser något fint i min vardag brukar jag knäppa ett kort med min halvdåliga iPhone-kamera och ladda upp det på Instagram, vilket är en foto-app där man kan dela och titta på andras bilder. Nu tänkte jag att jag skulle visa lite hur min sommar sett ut från mobilkameran, så håll till godo!
Igår träffade jag Stina för att fika och passade på att ha färgglada armband och här om natten satt jag uppe och skrev lite på min skrivmaskin
Jag var på middag hemma hos Julia som hade en fin kristallkrona i sitt kök. En morgon gav Filip mig resterna av sin pizza till frukost.
Utsikten från båtbryggan på vår lilla skärgårdspärla och en bild från då jag var hemma hos mamma och pappa med pelargoner i fönstret.
En skylt på danska (konstigaste språket) och min vattenflaska i en park i Köpenhamn.
På väg hem från London med SAS. Hade tur och blev uppgraderad och fick också tillgång till loungen med mat och tidningar.
En caramel frapuccino (godast!) från Starbucks i Brighton och Stranden och piren den där soliga lördagen då vi var där.
Konsert med Arcade Fire i Hyde Park.
En god och pastellig glass och mysigt fika hemma hos Sara en regnig dag.

Vill ni hitta och följa mig på Instagram så kan ni söka på solig.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Jag är sugen på att följa både din och några andras instagram-sidor, men jag har ingen iPhone, hur gör man då? För jag har letat och hittar ingen fakta, men har läst att man ska kunna det?

  2. Älskra Instagram! 😀 Förresten, du gör väldigt fina tygpåsar, men kommer det komma någon ny design snart? Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *