Brighton

Kära bloggen, jag är förälskad. I Brighton. Denna stad har nämligen allt jag kan tänka mig. Sol, hav, nöjesfält, sockervadd, randiga solstolar, stenstrand, cirkuskaruseller, äppelläsk, affärer, ståtliga byggnader, rosa hus, mysiga uteserveringar, blommor, branta backar och en timmes tågresa till London. Helt fantastiskt! Jag, Mika och Karin var där igår och njöt hela dagen lång. Har ni någon solig dag ledigt i London så måste ni åka dit, det är det definitivt värt!

Delta i diskussionen

20 kommentarer

 1. Åh julia, vilka underbara bilder!! Blir otroligt sugen på att åka dit direkt! Såg nåt reportage på tv därifrån för ett tag sen och dina bilder gör mig ju inte mindre sugen! 🙂

 2. DU ÄR DEN FÖRSTA MÄNNISKA JAG HAR SETT SOM TAGIT BRA BILDER DÄR (och dåliga bilder kan förstöra min bild av platser.) TACK du har räddat mig.
  alltså jag ska dit och vara där i 2 veckor på språkresa på onsdag, haha.
  förlåt för min adhd kommentar
  puss

 3. Gu va fina bilder! Jag åker till London om några dagar och en dag ska vi ner till Brighton, nu blir jag ännu mer sugen! 🙂

 4. Åh. Fick hjärtklappning när jag såg "Brighton" på ditt och Karins inlägg! Bodde där i ett år och jobbade på piren. Det är bäst :)Hitta gärna till The lanes nästa gång!

 5. Oj vilket turkost vatten! Brighton verkar sjukt fint. Har velat åka dit sen jag läste på wikipedia för tre år sedan att the Kooks var där ifrån, haha.

 6. Buhuuu, sluta nu blir jag avundsjuk ju! Ser ju underbart ut. Och himskans vilka fina bilder du tar alltså 🙂

 7. ÅH, Brighton alltså -så otroligt mysig stad! Jag var där nu i maj. Då var inte havet riktigt sådär klarblått men ändå. Dit ska jag återvända. Din blogg är riktigt mysig!

 8. Älskar Brighton, var där tre veckor på språkresa sommaren ett och ett halvt år sen. Saknar det så mycket! Fint väder varenda dag, trevliga människor, roliga affärer, men framförallt saknar jag min värdfamilj. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *