En dag hemma

Idag blev jag hämtad av pappa för att åka hem, hem som i hemma hos familjen på landet, för jag har ju fortfarande mitt eget hemma här i stan. Dagen har i alla fall ägnats åt att äta god mat & fika, rensning av hallens alla garderober (min skosmak 2004… hjälp!), trestämmig skönsång, grillning i kvällssolen och en familjeomgång i kortspelet skip-bo. Plus massor av skratt, dåliga skämt och andra konstigheter som bara min familj lyckas med. Det är alltid fint att komma hem och kul att kunna ses allihopa på samma gång. Dessutom är jag övertygad om att min familj är den allra galnaste och bästa man kan ha!

Nu sitter jag uppe här alldeles för sent med tanke på att jag ska åka till Stockholm imorgon bitti. Men dricker man kaffe halv tio på kvällen får man skylla sig själv antar jag… Så godnatt och sov gott!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *