Berätta om er

Hej! Ibland tröttnar jag lite på att den här bloggen bara handlar om mig, mig, mig. Så nu tänkte jag att ni skulle få vara med på ett hörn. Kan inte ni berätta vad ni heter, hur gamla ni är, kanske var ni bor och om något fint som hänt på sistone? Det skulle vara så kul att få lära känna er lite bättre!

Delta i diskussionen

65 kommentarer

 1. jag svarar typ aldrig på sånt här, men nu tänkte jag göra det! jag heter sandra, fyller 21 år imorgon (!), bor i lund men kommer ursprungligen från österlen och för ett litet tag sedan fick jag reda på att jag fick förstahandskontrakt på min lägenhet! mitt första förstahandskontrakt. känns overkligt (efter att ha fastnat lite i andahands) och så himla bra. puss på dig!

 2. Jag heter Maria, men de flesta kallar mig Ia, forutom min pojkvan som kallar mig 'Twinkle'. Jag ar 23 ar och bor i London. Egentligen sa ar jag fran Goteborg, dar jag ar fodd och bodde tills jag var 19. Min mamma ar fran Tjeckien och min pappa fran Kroatien, sa jag ar fyrsprakig. Det finaste som har hant pa sistone har vart relationen jag fatt med de tva autistiska barnen jag ar elevassistent at, vi har sa himla roligt varje dag och jag kan riktigt se hur de blir battre och battre pa allt de gor i skolan. Ja det var val jag i ett notskal :p

 3. Jag heter Sabina (kallas Bina av nästan alla) och är 18 år. Jag bor och går på gymnasiet i Falun men kommer egentligen från Sälen (typ). Just nu händer det inte mycket i mitt liv men jag ser sjukt mycket fram emot om 10 dagar då jag ska på festival och så ska jag även skaffa min fjärde tatuering!

 4. jag heter helena och är 25 år. bor i karlskrona med min sambo i vår sekelskiftslägenhet med högt i tak, vita dubbla spegeldörrar, vita tjusiga kakelugnar i vardagsrum och sovrum. Vi gick på ett 30-40 tal lägenhetsvisningar innan vi hittade denna och då sa det Pang. Jag jobbar heltid på Telenors huvudkontor och tycker om inredning, new york och djur. Jag och min sambo har varit ihop sen jag var 17 år och nu 7 år senare så är vi lika kära 🙂

 5. jag heter rebecka och jag ska fylla sexton i november. det har hänt mycket fint den senaste tiden, jag har gått ut nian och sett håkan i slottsskogen. jag ska kanske åka till wtai om någon vecka också.

  din blogg är jättefin! gillar den mycket.

 6. Anna var namnet, är en liten tjugoåring som precis har tagit studenten i Skövde. Är galet grafiskt intresserad och är svag för fina höst dagar, grönt tée och mina två underbara syskonbarn. Jag och min pojkvän Jack har precis fått tag på en liten lägenhet på 43 kvadrat i Stockholm som vi ska flytta till i augusti. De va de helé, som min gamla grafiker lärare brukar säga. 🙂

 7. Hei! Beklager den forrige kommentaren, jeg trykte feil. Jeg heter Synnøve, er 20 år og bor i Norge. Noe fint som har skjedd med meg i det siste er at jeg fikk B på bacheloroppgaven min. <3

 8. Hej! Jag heter Eleonore och är fjorton.. nej femton år! Känns bra att jag skriver fel på min ålder.. hmm. Jag kommer från ett ställe nära Linköping. Igår fick jag sommarlov och, ja, det är väl ganska så fint. Annars älskar jag foto, klänningar, vänner, coca cola, musik och bra bloggar. Som din. 🙂

 9. Heter Astrid, är sexton och bor i Kristinehamn. Ska börja gymnasiet i Karlstad i höst och resa mycket i sommar. Längtar mest bort hela tiden.

 10. Hej 🙂

  Jag heter Joline, blir 21 om mindre om en månad och bor i London (i alla fall i sex veckor till).

  En fin grej som hände mig idag var att jag hittade ett par superfina gummistövlar från Marc by Marc Jacobs som var nedsatta från 119 pund till 19 (!) pund. Har letat efter ett par fina gummistövlar i evigheter men inte hittat några jag varit nöjd med till ett bra pris så blev jätteglad när jag hittade dom i affären, min storlek och allt 🙂

 11. Mitt namn är Elsa, är 17 år och lyssnar på brusiga LP-skivor (helst The Beatles, John Lennon eller Bob Dylan, Håkan Hellström är också bra). Jag bor i Stockholms skärgård. Efter mitt första år i gymnasiet har jag fått sommarlov och har inlett det alldeles perfekt. Idag har det även regnat hela dagen vilket jag gjorde till den mest perfekta det-regnar-idag-så-jag-behöver-inte-göra-någonting-utan-jag-kan-äta-gott-och-ta-det-lugnt-dag idag. Det bubblar i kroppen över hur fina vänner jag lärt känna och hur bra jag mår. Nu ska jag dricka vaniljte och lyssna på regnet och Elvis.

 12. Hej! Jag fyllde 17 år igår och imorgon ska jag sjunga solo för andra gången någonsin inför en massa folk i en park i staden där jag bor. Annars går jag mest omkring och är rastlös av att inte släppa ut all energi i hysteriska skratt/sånganfall och hoppdans i skolan, det känns så himla tomt utan mina allra bästa lbsare! All denna energi släpps numera mest ut genom min älskade kamera och flöjt, bara idag har jag tömt mitt minneskort tre gånger och det är mycket även för att vara mig.

 13. Jag heter Amanda, är 21 år och bor i Skövde där jag pluggar till förskollärare 🙂 Det finaste som hänt mig det senaste var nog igår när såg jag All Time Low live för första gången. Dom var så himla mycket bättre än vad jag någonsin hade trott. Underbar känsla helt enkelt.

 14. Detta är nog 10:onde gången max som jag kommenterar en blogg. Hittade din blogg igår och har börjat läsa lite i arkivet. Mysig blogg 🙂 Heter Amanda, är 20 år och bor i London. Har bott i London sedan 18 september 2010, men det känns som en halv evighet. Svårt att bara välja en fin sak som hänt på sistonde. För ett par veckor sedan svimmade jag mitt på trottoaren bara någon gata från där jag bor. En brittisk lång kille hjälpte mig upp och följde mig hela vägen hem. Utanför dörren fick jag en hejdå-kyss. Ganska random sådär. Förra veckan hittade jag en tidningsbit i ytterfacket på min väska, där stod ett engelskt mobilnummer som visade sig vara till denna mystiska långa britt. Jag älskar London.

 15. Jeg er Brita, 22 år fra Brumunddal og en av dine norske lesere : ) Studerer siste år på journalistikk i Oslo og jobber i lokalavis i sommer. Blogger, twitter og er generelt opptatt av sosiale medier.Finn ut mer om meg ved å lese bloggen min :p Liker bloggen din kjempe godt spesielt de fine handlenettene du lager og selger. Så kreativt.

 16. Lovisa heter jag, tjugo år gammal och har blivit kallad för Lovis sen jag var sju. Bor mellan Malmö och Lund, vid havet. Jobbar i butik och stormtrivs med mina kollegor och mina fina vänner som jag går på knasiga upptåg och utekvällar med. Fina saker som ligger i ropet är kunden som berömde min favoritklocka, att jag ska fira tre födelsedagskalas för tre personer imorgon och att jag är riktigt pepp på att flytta till Norrköping till hösten!

 17. Moa Alexandra Märta är mitt hela namn (fast bara Moa går också bra!), jag är inne på mitt artonde år och bor i Stockholm, närmare bestämde i Midsommarkransen. En fin sak som hände idag var att jag sydde en tröja av ett tyg som jag köpte för nästan ett halvår sen, och den blev så perfekt att jag nästan inte kan tro att jag sytt den själv! Lite knäppt faktiskt. Och en annan fin sak som hänt på sistone är att jag tog studenten i tisdags. Känner mig fri som en fågel.

 18. Lisa heter jag och är 20 år, bor i Örnsköldsvik och något fint som har hänt mig på sistone är att jag pluggat upp lite betyg och äntligen fått ett slutbetyg. Nu hoppas jag på att komma in i Umeå i höst så jag äntligen får flytta hemifrån och börja om lite!

 19. Jag heter Evelina, är 19 år och bor i Malung. Något fint som hänt på sistone var såklart studenten förra veckan, även om jag inte är helt klar med skolan förrän i augusti. Och den allra bästa starten på sommaren var igår, när jag och en kompis åkte till tråkiga byn Äppelbo, och åkte runt på små skogsvägar innan vi tog oss till berget med vindkraftverken, och därifrån kunde man se hela Äppelbo. Det var sån himla fin kväll. Och din blogg är så himla fin.

 20. Ellen heter jag och fyller 21 år om 9 dagar. Jag bor i en förort till Stockholm där jag under skolåret pluggar på SU. Jag är jätteglad just nu för imorgon ska jag åka till Umeå och hälsa på en fin pojk och dagen efter min födelsedag ska jag åka till Göteborg och gå på festival!

 21. Jag heter Josefin och är 19 år. Jag kommer från Luleå och nu bor jag här över sommaren, men annars pluggar jag till civilingenjör nere i Lund. Lite kluven i vad det finaste som hänt mig på sistionde är, på ett sätt att komma hem till familjen i Luleå, men samtidigt var det det hemskaste på sistonde, jag var på samma gång tvungen att åka ifrån min pojkvän i Skåne, och jag vet inte om vi kommer ses förrän i augusti. Så det var väl både det finaste och jobbigaste jag gjort på senaste tiden. Att allting alltid måste ha två sidor.

 22. Jag heter Emelie och är 26 år. Bor i Halmstad. Det fina som hänt i mitt liv det senaste är att jag tagit examen efter 4 års studier på högskolan. Så himla skönt, det känns som att nu börjar livet lite mer på riktigt, nu ska man ut och testa sina kunskaper!

 23. Jag heter Ella och är 13 år (har lagt märke till att de flesta som kommenterat här ovan är drygt 8 år äldre än mig, hehe!) och jag bor vid Kusten. Rätt och slätt. Nu är jag sådär lugnt lycklig, för mina underbara vänner, för att det är sommar, för att jag imorgon ska ut på äventyr, för den bästa musiken i mina hörlurar just nu. För att allt ordnade sig.

 24. Hej! Rolig idé ju! Jag heter Märta, är 21 år och bor för tillfället på Gotland med min familj, där jag också är uppvuxen. Sommarparadiset nummer ett, underbart att bo här just nu kan jag lova. Idag är jag extra lycklig, för min fina pojkvän som jag är så dunderkär i kom med båten i natt och ska stanna i mer än en vecka!

 25. Rebecca här, arton år. Bor just nu i en liten håla som heter Olofström men kallar min hemstad för Karlshamn vilket är staden som jag går i skola i. Det finaste som hänt mig på ett tag var när Henrik Berggren tittade in i mina ögon på hans spelning på S!esta. I sommar ska jag jobba och sen förmodligen till London i slutet av Augusti. Men jag har en fråga, var köper du tygpåsarna och hur trycker du dem? Uppskattar svar för har en idé som jag tror kan bli bra.

 26. Hej! Jag heter Erika, är 19 år och lite till, och bor i Skövde. Häromdagen var jag på Borås djurpark med mina två bästa vänner och hade så himla roligt att jag fortfarande ler åt det. Det var nog det finaste jag varit med om på sistone.

 27. Jag brukar inte heller svara på sådanthär, men jag gör ett undantag!

  Jag heter Gabriella, bor och går gymnasiet i Uppsala (fast nu är det ju sommarlov!!!). Jag överkonsumerar te just nu (vilket inte går ihop med sommarlovsgrejjen, men hallå…vädret?!) och ska spendera sommaren i Italien.

 28. Jag heter Elin, är 19 år gammal och bor i Stockholm. Solen skiner, jag har fått ett heltidsjobb i höst och jag är kär (tror jag) för första gången i mitt liv. Det bästa är att han gillar mig med, och att jag ska hem till honom ikväll. Så himla nervöst.

 29. Thérèse är 22år och kommer från Umeå. Pluggar på manusutbildningen på Umeå Universitet, har precis avklarat år ett av tre och har nu sommarlov. Det finaste som hänt mig på sistone är nog det som händer ikväll; blir bjuden på middag och bio av en god vän och det känns helt fantastiskt för det blir man nästan aldrig.

 30. Hej! Jag heter Hedvig och jag har just spenderat min första sommarlovsvecka på Stockhoms Universitet på deras forskningsskola. Vi är typ 130 elever som gått ut 2:an på gymnasiet som fått chansen att få hänga med riktiga forskare och hålla på med riktig forskning. Och jag har insett att det här är precis vad jag vill hålla på med. Helt plötsligt vet jag vad jag vill göra och jag längtar verkligen tills jag får bota sjukdomar och rädda världen. För det vet jag numer att jag ska.

 31. jag heter sofia, är snart nitton år och det finaste som hänt mig på sistone är studenten. vill mest ha champagnefrukost, utspring, skriksjunga till håkan och dansa sönder knän på studentfesten hela tiden. just nu städar jag hotell 4 gånger i veckan från sex på morgonen. inte lika fint men det kan bli något fint av pengarna som jobbas ihop. som en flytt till göteborg till exempel!

 32. i två små städer i Stockholms förorter springer jag runt bland fyra syskon, i blåa tygskor och med rufsigt gult hår (samma nyans som utspädd äpplejuice har). jag studerar just på vid Östra gymnasiet och går inriktningen samhälle beteende. annars kan man se mig hänga lite var-som-helst i Stockholm; på caféer, i parker, på Plattan, i provhytter på H&M eller någon annan av butikerna som jag besöker så flitigt. jag är helt enkelt flickan som löser suduko varje morgon på tåget och gömmer mig i garderober på Ikea. mitt namn är Matilda men jag kallas för Kotten.

  vill bara säga att jag diggar din blogg grymt mycket, den är alltid mitt i prick 😉

 33. Jag heter Emma och är snart 15 år, jag bor i Malmö och trivs inte så bra. Mitt liv håller mest på att rasera runt omkring mig för tillfället, men mitt i allt har jag hittat en fin pojke, eller jag har känt honom i flera år, men det känns som att jag SER honom först nu, och det ganska fint.

 34. Jag heter Josefin, är 20 år och går vanligtvis en konstlinje på en folkhögskola utanför Linköping. Men nu när jag har sommarlov från lera och färg bor jag i en Stockholmsförort och njuter mest av värmen med en bok i knät. Något roligt som har hänt är att jag idag köpte ett par springskor och joggade iväg en sväng. Kämpigt, men härligt!

 35. Hej, jag heter Vera, är 18 år och bor i Lund. Just nu har jag mest ångest över vad jag ska göra till hösten och så då jag precis tagit studenten. Kanske vill jag studera någon kurs, kanske vill jag gå komvux, kanske vill jag jobba, kanske flytta till stockholm, kanske jobba lite i England, å jag vet inte. Jobbigt klurigt! Ps. Din blogg äger

 36. Isabell heter jag, 20 år och bor i Uppland. Jobbade som vanligt idag och blev så glad över att min chef tyckte jag fattar det här med bra service och att jag visar framfötterna! Det gjorde min dag.

 37. Hello, my name is Elizabeth. I am 16 years old turning 17 in November. I live in Toronto, Canada. Today,I am so very happy because I have recieved a internship at the best music store this summer. Your blog makes me want to visit/live in Sweden!
  P.S I am sorry if the translations are messy because google translate never likes to do a proper translation.

 38. Jag heter Daniella och är ingen speciell. Jag läser igenting, gör inget sådär extraordinärt om dagarna men jag är glad ändå. Jag bor lite här och där, just nu har jag en lägenhet i Borås men lär bo i ett ockuperat hus i några veckor i Göteborg inom en snar framtid.

 39. jag heter elin och fyller arton om 11(!!!!!!) dagar. helt jävla sjukt. jag bor i en förort till den svenska huvudstaden och det finaste som hänt mig på sistonde är mitt sommarjobb. får jobba på äldreboende i sjutton dagar och ta hand om dementa pensionärer som kastar kramar efter sig, letar efter nycklar, berättar historier om saker de tror har hänt men som egentligen bara var en dröm och dör lite åt att man är sällskap. mitt jobb går ut på att måla naglar, dricka kaffe och äta bullar samt vara social. världens bästa jobb hos världens bästa människor. på måndag tänkte jag baka för dem, för det sade en tanten att hon vill. fast det lär hon ha glömt bort när jag dyker upp imorgon.

 40. Hej! 😀
  Jag heter Josefin men alla kallar mig Pyttan. Jag är arton år och bor i den lilla men mysiga staden Alingsås, 4 mil från Göteborg. I Alingsås fikar vi mest hela tiden eftersom vi har så extremt många cafeér. Jag pluggar på medieprogrammet och vill jobba inom foto och grafisk formgivning/design. Jag försöker omge mig av fina saker hela tiden, det är då livet blir lättare. Mustasch-festen förre helgen var en höjdpunkt de senaste veckorna. Stockholmsbesök, dans och sång till Håkan i slottskogen, timmar av fika och hårda kramar. lever lite på det.
  Kram

 41. Hej Julia! Tycker du har en väldigt mysig blogg 🙂
  Själv heter jag Jessica, är 22 år och har precis flyttat hem (över sommaren) till Piteå igen. Till hösten bär det av till Köpenhamn där jag råkat komma in på en skola 🙂

 42. Jag bor i Södermanland, heter Ebba och fyller femton. I din blogg blir jag inspirerad och man blir glad när man ser allt prickigt och randigt och mysigt 😉 och glass är ju så gott, hör till min favorit det med! Det finns inget bättre! 😉

 43. Hej! Jag heter Jessica, nyss fyllda 21 år (igår närmare bestämt) och kommer från den stora staden Stockholm. Jag har läst din blogg i ungefär tre år nu, och det är faktiskt så att det är din blogg som jag per automatik går in på först när jag kikar in min dagliga 'bloggrunda' på internet. En trevlig händelse som hänt i mitt liv nyligen är att jag i förr går fick redan på att jag kommit in på min drömutbildning – Yh Skräddare i Uddevalla. Det är den bästa födelsedagspresenten jag någonsin kunnat få. Har gått omkring i veckor och varit urnervös över om jag kommit in eller ej, och så när jag stod där i köket och öppnade kuvertet och såg att jag blivit antagen så var det som om en tyngd lyfte från mitt hjärta. Efter ett relativt tufft är så var det precis vad jag behövde 🙂

 44. Hejhej! Jag heter Jasmine bor i Bollnäs. Jag är 17 år, och ett år yngre än alla mina klasskamrater (vilket är rätt trist nu när alla fyller 18). För någon månad sedan sökte jag sommarjobb som dansare på stadens gator. Lyckligtvis fick jag det, och imorgon är det premiär. Det ska bli himla roligt att se hur folk reagerar när sju tjejer klädda i rosa (årets dansfärg) från topp till tå ställer sig och börjar dansa på torget.

  Och jag gillar din blogg, jättemycket!

 45. Hej! Jag heter Johanna och jag är snaaaart 22. Jag är precis nyinflyttad norrköpingsbo och sambo på köpet.Jag har inga tjejkompisar här och strövar mest omkring själv när min kille jobbar men jag överlever på kärlek. Jag tog precis examen efter tre års slit på universitetet och nu väntar ett orginalar jobb på mig.

 46. Hej Julia!
  Jag år tjugotre år gammal och bor i Perth i Australien för att jag pluggar reklam här. Egentligen kommer jag ifrån Umeå och. På fredag ska jag åka hem på vinter/sommarlov och jag längtar så otroligt mycket. Längtar också efter min pojkvän som har jobbat 160 mil bort i fyra månader med kommer hem till mig för gott imorgon!

 47. chipp, chipp, jag heter Karin och är 18 år. Jag bor i Uppsala just nu och ska börja trean på gymnasiet efter sommaren. Fast egentligen skulle jag hellre flytta till London och dricka vin och dansa tills det blir morgon. Eller flytta ut till landt och 27839 projekt på gång. Fast egentligen har jag det ganska bra här när jag spelar basket, åker longboard och myser med mina vänner.

 48. jag heter hanna är 24. bor i en förort till stockholm. jag och min sambo väntar på att vårt barn ska titta ut och lära känna oss, under tiden planerar jag vilka blommor som ska finnas i vår framtida trädgård.

 49. Så söt bild på dig jue! 🙂 Jag heter Siri och är 20. Jag bor fortfarande i villan med mina föräldrar, i en förort ungefär en kvart från Stockholm. På dagarna jobbar jag på två jobb, en barnklädesbutik och på en resturang. På kvällarna dansar jag Lindy Hop som är det roligaste jag vet. Jag har en speciell pojke som jag gillar väldigt mycket fast vi är inte kära. Vi bara hörs varje dag och det känns så fint! Nu vet du lite mer om mig:) Stor kram!

 50. KLARIS HÄR!21 BAST, VÄSTERÅS. FIN SAK SOM HÄNT: MIN BÄSTIS VRÄKTE GALLA PÅ MIG I NATT OM SAKER SOM VAR RIKTIGT DÅLIGA I HENNES LIV JUST NU. DET TYCKER JAG ÄR FINT FÖR DÅ ÄR MAN BRA VÄNNER.

  PS: SITTER PÅ MITT KONTOR JUST NU OCH DÄR MÅSTE JAG ALLTID HA STORA BOKSTÄVER I DET JAG SKRIVER IN PÅ DATORN. SÅ JAG ORKADE INTE BYTA. SORRY

 51. mitt namn är påfågeln, egentligen erica, men vingar är finare än att vara bunden till marken så jag låtsas lite att mitt namn är ett fågelnamn. jag är lite småtokig i min pojke och gröna oliver och te som dricks ur muminkoppar, och jag samlar på krångliga namn. jag har läst på alldeles för mycket om grekisk mytologi, skriver lite poesi ibland och jag blir aldrig brun om sommaren. jag tycker dessutom att du är fin som snus. puss!

 52. Hej!
  Jag heter Jonas, är 26 år och bor i Norrköping. Något kul som hänt i mitt liv på sistonde är att jag pratade med min underbara vän Elvira på telefon i går.

 53. Hejhopp Julia! Jag heter Frida, jag fyllde 18 i mars och har pendlat tll Göteborg från Kungsbacka på kvällarna hela våren för att utnyttja det till tusen! Nu det senaste har jag mest saknat min pojkvän som är i spanien. Midsommar kommer bli den bästa på länge för då kommer han hem! Sen är det inte långt kvar till P&L heller…
  Puss

 54. Hej! Jag heter Nadja, är 15 år gammal och bor i en stad (håla?) som heter Bollnäs och som du antagligen aldrig har hört talas om. Två av mina bästa vänner kom hem från en veckolång resa från Malmö idag, det var hemskt fint att få träffa dem igen. Kram!

 55. Rebecca heter jag. 22 år. Ursprungligen från Åmål, bor sen 2009 i London. Mycket fint har hänt det senaste men det allra varmaste och som ligger närmast hjärtat är resan till Paris med min pojkvän. Kom hem för tre dagar sedan.

 56. Jag heter Jennifer, är 18 år och jag har bott i Stockholm sedan jag var 3 år.

  Det som är fint i mitt liv just nu är att jag tog studenten nyss och har hela livet framför mig med massor av valmöjligheter.

 57. Hejhej, jag heter Jessica och bor i Stockholm och har gjort det hela mitt liv. Jag gillar ugglor och leenden, pussel och pyssel. Jag är nyligen hemkommen från den bästa resan man kan åka på, 10 dagar runt i Europa med mina bästa människor. Plus att jag tog studenten för exakt tjugo dagar sedan. Åh, juni 2011 är en galen månad!
  Hoppas livet leker!

 58. halloj, Mirna heter jag, eller egentligen heter ja ju Mirna Eloisa Helena men allt de orkar man ju inte med. Snart har ja levt 16 varv kring solen. Bor, det gòr jag med min mamma i Norrkòping men dâr âr jag inte nu. Nej jag âr pâ resa i Chile, och hâr blir jag kvar 5veckor till. All lycka.

 59. Emelie heter jag, är 18 år en månad och typ 29 dagar, trilskas just nu med körkortsteorin, köpte en Melissa Horn-kasse av dig och älskar din blogg, och ska nu gå in från min soliga altan för att kolla in Allsång på Skansen 😀
  kramkram

 60. Jag heter Disa och är 11, snart 12 år. Yngsta läsaren kanske, men ack så trogen!
  Jag älskar mina lyckostenar (katter) Morris och Sixten, men jag kan ändå inte släppa min önskan om en hund. Jag tycker väldigt mycket om vackra sommardagar med glass och solnedgångar, men också vinterkvällar med brasa, lussebullar och varm choklad.
  Det finaste som hänt mig är mitt liv, det som gör att man kan uppleva alla otroliga, fina, hemska, lyckliga, vidriga ögonblick. Jag har både hatat det och älskat det.
  Din blogg är den enda jag följer, den enda jag beundrar. Du är underbar!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *