Pop Culture

Här kommer ett litet tips till alla er som bor i Norrköping eller i närheten! På fredag anordnas minifestivalen Pop Culture, en liten endags-festival med ett gäng bra spelningar. På spelschemat står Tiger Tape, French Films, Vit Päls och Kite. Dessutom bjuds det på dj-set också med bland annat Billie The Vision & The Dancers. Låter alldeles utmärkt, inte sant? Biljetterna kostar bara 150 kr och kan köpas online eller på stan, läs mer på hemsidan. Hade jag varit hemma i stan hade jag definitivt gått, det är alltid kul med live-musik och särskilt när man får chansen att höra flera band på samma kväll. Så har ni möjlighet tycker jag absolut att ni ska gå!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Såg din kommentar på Twitter om tidningarna. Ja, vad ska man säga, är det 2011, eller? Håller med dig fullständigt.

  2. Läste din kommentar på Twitter om de nya tidningarna. Vad ska man säga? Är det 2011, eller? Håller med dig fullständigt. Det är så man blir mörkrädd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *