En middag

Hej hej! Jag tänkte tipsa lite om en av mina favoriträtter som passar bra att äta nu när det är lite mer somrigt ute, av någon anledning äter jag aldrig det här på vintern för det funkar liksom inte lika bra då. I alla fall, det är lätt som en plätt att göra och smakar gott också!

Först gör man en potatissallad med skivad potatis (helst färskpotatis) som man kokar i sisådär tio minuter. Den blandar man sedan med grönsaker och annat man tycker om, jag tog sallad, rädisor, tomat, morot, rödlök och fetaost. Över det har man sedan lite olivolja blandat med svartpeppar, salt och kanske någon mer god krydda. Till potatissalladen brukar jag äta kycklingfilé som jag först steker i mindre bitar och kryddar med salt och peppar. Sedan när den är i princip färdig häller jag över sweetchili-sås så det karamelliseras och blir gott. När kycklingen fått vara i såsen i några minuter är det bara att lägga upp och äta!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. gud vad gott det såg ut!

    Jag har förresten en fråga angående heartbeat-kassen, min har blivit lite väl smutsig nu och jag har tappat bort "tvättråden", hur ska man tvätta den? 🙂

  2. Erika: Här kommer en snabb uppdatering på tvättråden! Vänd den ut och in och maskintvätta den kallt, undvik att tvätta den tillsammans med andra saker. Så fort tvätten är klar ska du hänga upp kassen på tork, men var försiktig med att sträcka ut trycket för hårt för då kan det gå sönder. Tänk också på att ta det lugnt med strykjärnet, inget strykande på den tryckta ytan. Lycka till! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *