Turquoise

Just nu råkar jag ha fastnat extra mycket för färgerna ovan och finurliga saker i lite retro-stil. En ganska bra hang-up ändå, för visst är det fint? Söker ni källor till alla bilder så finns det på min pinterest-sida, vilket för övrigt borde vara en av världens bästa uppfinningar (pinterest alltså). Kan sitta där i timmar och bara samla på mig allt fint!

Men jag tänkte kolla lite med er bara, är det så att ni gillar sådana här inspirationsinlägg med kollage och så? För i så fall gör jag gärna fler, men det är ju lite halvt onödigt om ni inte gillar att kika på dem. Låt mig veta! Nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig efter en lång arbetsvecka, godnatt!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Ja, det är bara kul! Bra inspiration 🙂 Och så är det ju trevligt med omväxling från de "vanliga" inläggen 🙂

  2. Kollagen är awesome!!Däremot så tycker jag att det räcker i den mån som du kör på nu:) varken mer eller mindre alltså!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *